TEŽE JE NEGO ŠTO MISLITE: Kroz koju slavinu će voda najbrže teći? Vaš odgovor otkriva OVU VAŽNU stvar o vašem IQ-u
April 18, 2024

TEŽE JE NEGO ŠTO MISLITE: Kroz koju slavinu će voda najbrže teći? Vaš odgovor otkriva OVU VAŽNU stvar o vašem IQ-u

2 min read

Ako želite da saznate nešto više o svom koeficijentu inteligencije, mi imamo pravi test za vas. Pogledajte pažljivo sliku ispod. Na njoj se nalaze 4 slavine. Pitanje je jednostavno: kroz koju će slavinu voda najbrže teći? Razmislite dobro pa izaberite. Vaš izbor otkriva kakve su vaše intelektualne, ali i životne vještine.

Da li ste spremni da probate?

Ako ste izabrali slavinu #1:

1

Vi možda niste najpametnija osoba na svijetu, ali ste uspjeli da razvijete intelekt van društvenih parametara. Obično pronalazite kreativne odgovore, ali ih zadržavate za sebe i ne dijelite sa drugima kako biste izbjegli poniženje. Kada biste to počeli da radite, vidjeli biste kako vam se prikazuju i progresivno složene misli.

Ako ste izabrali slavinu #2:

2
Vi niste neko ko mnogo mozga, ali znate kako da izvučete inteligenciju drugih. Atmosferu oko sebe vidite kao sto pun mogućnosti i rado ćete zaobići svaku poteškoću koristeći sposobnosti drugih kao da su vaše sopstvene.

Ako ste izabrali slavinu #3:

3
Vi ste apsolutno jedinstveni teoretičar. Možda vas drugi ne cijene dovoljno jer ne mogu da dokuče vaše ideje. Međutim, ako sarađujete sa drugima na svojim ciljevima i strategijama, videćete kako ćete brzo poboljšati intelekt i efikasnost.

Ako ste izabrali slavinu #4:

Vi kucate na vrata genija. Potrebno je samo da se okrenete pravim ljudima i izvorima. Trošite svoje sposobnosti na trivijalnosti, umjesto da se fokusirate i radite na važnim temama kako bi vaš mozak dostigao pun potencijal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!