TI MENE MALTRETIRAŠ! Miljković urlao na Lunu Đogani: Opameti se, devojko, pune ti glavu 3 GODINE
April 21, 2024

TI MENE MALTRETIRAŠ! Miljković urlao na Lunu Đogani: Opameti se, devojko, pune ti glavu 3 GODINE

2 min read

Luna i Marko su se svađali u rijaliti hotelu, dok je ostatak zadrugara birao najglupljeg među njima za stolom. Sve se “vrtelo” oko Jelene Pešić, te Markovog odnosa sa njom, jer je Luni počelo da bude “muka od toga da bude u ljubavnom trouglu”. 

“Ovo nije patetika! Ja sam tvoja devojka! O drugima više brineš nego o meni, da li imaju kafu… Ja nisam žrtva, ja sam veliki borac! Da li ti je jasno? Ti treba kao moj dečko da dođeš da se brineš. Ti se nisi zapitao što ja spavam, landaraš…” žalila se Đoganijeva. 

“Ti me maltretiraš tvojim glupavim teorijama, pune ti glavu glupostima. Ti slušaš te reči i dok lakiraš nokte i pune ti glavu rečima: ‘Luna da nije ušla, sto posto bi se smuvali.’ Slušaš ljude koji ti pune glavu tri godine, ti posle tri j*bene godine ne možeš da shvatiš da ti pune glavu”, grmeo je Marko. 

FOTO: PRINTSCREEN

“Ne pune! Ako misliš na Miću i Zoricu, njih nisam slušala”, istakla je Luna. 

“Umesto da čuvam nešto što je lepo, mi u trojku ubacujemo devojku koja nema veze. Ja ćutim samo i tek ću da ćutim kada je Jelena Pešić u pitanju. Nemoj da praviš budalaštine kao u ‘Zadruzi 2’. Opameti se, devojko i prestani bilo kakvu priču o Jeleni Pešić. Tu ne postoji ništa, nego samo teorija u tvojoj glavi. Da, plesali smo! Šta je to strašno? Molim te, prestani da mi praviš gluposti više ovde. Kakvo gledanje? Kako sam ja to nju gledao?” upitao ju je Marko. 

FOTO: PRINTSCREEN

“Ti si Marko iz ‘Zadruge 2’!” uzviknula je ona, nakon čega je Miljković izleteo iz hotela.

Luna je legla da spava, a kada se Marko vratio u prostoriju – neko vreme su se ignorisali pa nastavili žučnu raspravu, jer nisu mogli da podnesu tenziju. 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!