TOMOVIĆ URNISAO KEMEZOVU: Ti si BRUKA, zaljubljena si u njega! Vladimir podivljao zbog Miličine afere sa Tomom, URLAO na nju
April 21, 2024

TOMOVIĆ URNISAO KEMEZOVU: Ti si BRUKA, zaljubljena si u njega! Vladimir podivljao zbog Miličine afere sa Tomom, URLAO na nju

2 min read

Zadrugari su imali priliku da čuju razgovor Milice Kemez i Marije Kulić o Dragani Mitrović i Tomi Paniću. U klipu je Kemezova istakla da se Dragana prema Tomi ponaša kao prema bračnom partneru.

FOTO: PRINTSCREEN

“Videli smo ko koga napada, sa 15 godina sam otišla za Novi Sad, zato što je moj otac ostao bez posla, nisam želela, morala sam! Porodila sam u petom mesecu trudnoće, napao me je, znala sam da ću izgubiti, imala sam velike bolove. U Tomu nisam zaljubljena”, rekla je Dragana.

“Dragana, u ovom klipu je bitno da se prepucavate zbog Tome. Ti ako si zatekla stvari… Ma kako možeš da budeš trudna sa takvim čovekom? To što si ti glupa, to nije moj problem”, odbrusila je Marija.

“Klasično prebacivanje lopte na mene”, dobacila je Mitrovićka.

“Tužne priče me ne zanimaju. Ovo nije snimak za ponos, već za sramotu, ona blati devojku”, odbrusio je Tomović.

FOTO: PRINTSCREEN

“Ma ja nisam blatila devojku, nijednu ružnu reč nisam rekla”, urlala je Kemezova.

“Ovaj snimak je dokazao da si ti toliko podmukla osoba da u životu neću popiti kafu sa tobom”, poručio je Miki.

“Činjenica je da je Milica 100 puta više zaljubljena u Tomu i da joj ova devojka smeta. Ako ima tužnu priča, treba da priča o tome, ali i da se ponaša u skladu sa tim, a onda to ne radi! Ona je najveći fan rijalitija, najveći psihijatriski slučaj ovde, ima li neko nešto protiv? Ti si na 20 mesta napisala Instagram nalog, što ne rade ljudi koji žele da idu!”, urlao je Vladimir.

FOTO: PRINTSCREEN

“Ti si isfrustriran jer pišeš pisma i hoćeš da celu kuću okreneš protiv mene”, rekla je Milica.

“Ona ništa nije bolja, ali u ovoj priči samo ti nju ogovaraš! Stani, ne trči pred rudu”, odbrusila je Sandra Rešić.

“Što se Dragane tiče, klasična je folirantkinja, ti si meni rekao da je ona mene ogovarala, ja je nisam napala, ali videla sam da je klasičan folirant. Plakala je, četiri, pet devojaka se skupilo oko nje da bi je tešili! Ključni problem je sada Toma. Dragana je izgubljen slučaj, a ne psihijatrijski”, tvrdila je MIljana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!