Tomovića izdao rođeni brat: Otkrio Vladimirov plan ako Stanija uđe u Zadrugu
February 23, 2024

Tomovića izdao rođeni brat: Otkrio Vladimirov plan ako Stanija uđe u Zadrugu

2 min read

Tomovićev brat otkrio je da je zadovoljan kako se situacija do sada odvija, ali i da mu je Vladimir pred ulazak otkrio da će se prema Staniji ukoliko uđe u rijaliti ponašati baš kao i ona prema njemu.

– Zasad je sve kako treba, samo tako neka nastavi. On je rekao da će biti kao ogledalo što se tiče Stanije, ako ona želi da bude svađa, biće ih, ako ne želi, neće”, rekao je on, i dodao da je brata savjetovao da odoli provokacijama na luksuznom imanju: “Pričali smo pred njegov ulazak, a jedini savjet koji je dobio od mene je da ne nasijeda na provokacije i da bude duhovit, što i jeste.

Vladimir se nije libio da se približi damama, a nakon što je bio u krevetu sa Mionom Jovanović, koju je čitave večeri ljubio po tijelu, završio je u naručju Ivane Šopić. Ivana mu je sjedila u krilu, a u jednom trenutku rijaliti zavodnik je pokušao i da je poljubi, dok su ukućani komentarisali da ne mogu da dokuče koja zadrugarka mu se dopada jer flertuje sa više njih.

Vladan komentariše novnastalu situaciju, i dodaje mu Ivana još uvijek nije snajka: – Koliko ja znam, zasad nije, a šta će biti to ne bih znao. Šta znam, on je ušao kao prodavac ljubičica, a koji će cvijet da ubere i zaliva, vidjećemo.

Kako Vladimirov brat otkriva, Tomović je ovog puta ušao u rijaliti kako bi se potrudio da humorom dođe do pobjede i približi se gledaocima.

– Ušao je da vide ljudi da može u rijalitiju, osim svađa, i humor da dođe do izražaja. Ali svakako on nikada neće dati na sebe. Rano je pričati o pobjedi, ali da se izdvaja, izdvaja se – zaključio je Vladan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!