Tomovićev brat oštro na Draganu Mitar: “Njeno ponašanje ne priliči majci maloletnog deteta”
April 18, 2024

Tomovićev brat oštro na Draganu Mitar: “Njeno ponašanje ne priliči majci maloletnog deteta”

1 min read

Dragana nikako da izabere sa kojim će od ove dvojice zadrugara biti, pa je trougao i dalje “na snazi”.

– Iskreno, meni se ne sviđa. Vladimir je tu najmanji krivac, a što se Dragane tiče, ona mi se tek ne sviđa. Njeno ponašanje uopšte ne priliči majci maloletnog deteta… Pritom, ona igra igru, ali saznaće se to sve vrlo brzo – izjavio je Vladimirov brat, a potom se dotakao i njihove majke.

– Majka ne komentariše ništa. Ja samo kažem da se meni ne sviđa, a šta će biti, to samo Vladimir odlučuje – zaključio je za Pink.rs.

Kako smo saznali, tokom današnjeg dana, 11. decembra, službenici iz Centra za sociljalni rad posetili su Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije – Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

– Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela – rekao nam je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!