Trudna Nadežda progovorila o odnosu sa ocem, nakon priče da neće da čuje za nju
April 18, 2024

Trudna Nadežda progovorila o odnosu sa ocem, nakon priče da neće da čuje za nju

2 min read

Pevačica je otkrila da nema dilemu ko je bebin otac, jer posle Tome, kako je istakla nije bila ni sa jednim muškarcem. I ako ju je majka savetovala da ode i proveri zbog čega joj kasni menstruacija, nju je mrzelo i nije verovala u tu mogućnost da je u drugom stanju.

– Ja stvarno ne mogu da opišem sreću koju sam osetila u tom trenutku kada sam saznala da ću postati majka. Prvo stanje je da sam bila u potpunom šoku, a već sledeći trenutak počela sam da plačem, što od sreće, što od tuge zbog trenutne situacije sa Tomom. Ovo dete je blagoslov i ja verujem da se sve dešava sa razlogom i u trenutku kad treba da se desi – ispričala je Nadežda, pa je otkrila kako su otac i majka reagovali na vest da će dobiti unuče.

Nadežda Biljić

Nadežda Biljić, Foto: Nikola Tomić

– A tata ko tata, prvi dan je naravno bio malo više zatečen i uplašen, pa malo i ljut, ali brzo ga je prošlo. To je normalna reakcija, ipak sam ja njegova ćerka, njegova mezimica i za njega ću uvek biti mala i nezrela za dete i stvaranje svoje porodice. Zabrinut je malo i za moju karijeru jer ipak sam ja na početku karijere, mlada i neiskusna, pa je zabrinut kako ću se snaći, ali već sutra dan mi je rekao da ako bude trebalo čuvaće on svoje unuče dok ja radim. Naravno sad je skroz druga priča, stalno mi govori da moram da pazim na trudnoću, šta jedem i kako se oblačim – rekla je pevačica.

– Slavica je druga priča, ona je kao prava majka sve razumela i od samog starta bila jako srećna zbog ove lepe vesti – objasnila je Nadežda kako su roditelji reagovali na vest o trudnoći, pa se dotakla i Tome.

Slavica i Radoje Biljić

Nadeždini roditelji, Fofo: Youtube/Emisija Premijera

– Sa Tomom trenutno nemam komunikaciju i ja verujem, odnosno ubeđena sam da je on srećan koliko i ja što će postati roditelj. Kada njegova zabrana prilaska meni istekne porazgovaraćemo i lepo se dogovorimo oko svega kao normalni ljudi – otkrila je Nadežda planove za Telegraf.rs.

Toma Panic sud

Toma, Foto: Marko Jovanović

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!