Trudna Seka napravila lom u Zagrebu, fanovi joj poručili: “Ovde si uvek dobrodošla” (VIDEO)
February 21, 2024

Trudna Seka napravila lom u Zagrebu, fanovi joj poručili: “Ovde si uvek dobrodošla” (VIDEO)

1 min read

Zagrebački Bundek bio je mali da primi sve koji su želeli da se provode uz Seku, koja inače čeka drugo dete sa suprugom Veljkom Piljikićem, a oni kojima je to pošlo za rukom uglas su sa pevačicom pevali sve njene hitove.

– Hvala vam, Zagreb! Toliko sam srećna kada vas čujem da pevate svi kao jedno – napisala je Seka koja je već prvim pesmama uspela da dovede atmosferu do usijanja.

“Najbolja, hvala organizatorima na ovom koncertu, super sam se provela”, “Sinoć je gorelo”, “Bravo, Seko”, “Bilo je odlično, uvek si dobrodošla u Zagreb”, “Svaka čast”, “Bilo je vatreno”, “Najbolja, jednostavno kraljica, duša od žene! Mogla bi biti dobar primer mnogima! Hvala ti!”, “Napravila si lom kao i inače”…samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, nedavno su se hrvatski veterani pobunili zbog nastupa nekoliko srpskih izvođača, među kojima se našla i Seka Aleksić. Ipak, sinoć se pokazalo da stvari stoje drugačije, te da su srpski pevači i te kako traženi u komšiluku.

Željko Joksimović je nastupio prve večeri festivala, dok je Seka Aleksić imala koncert druge večeri, kada i Miroslav Ilić. Bajaga i Instruktori na Rujanfestu nastupaju 19. septembra, a Željko Samardžić 20. septembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!