U SULEJMANU VELIČANSTVENOM JE BILA OPASNICA SULTANIJA MIHRIMAH: Serija joj je donijela veliku popularnost, EVO KAKO SADA IZGLEDA
November 29, 2023

U SULEJMANU VELIČANSTVENOM JE BILA OPASNICA SULTANIJA MIHRIMAH: Serija joj je donijela veliku popularnost, EVO KAKO SADA IZGLEDA

1 min read

Sta se desilo sa lijepom Pelin, koju smo gledali u ulozi Mihrimah, sultanove kćerke? I dalje glumi, mada se češće pojavljuje u emisijama gdje predstavlja svoje kulinarsko umeće.

Pelin Karahan dobro je poznata fanovima serije Sulejman Veličanstveni. Iako je emitovanje odavno završeno, glumci koji su igrali u najpopularnijem turskom televizijskom projektu i danas izazivaju veliko interesovanje, posebno oni koje ne viđamo tako često u javnosti.

I dalje glumi, mada se češće pojavljuje u emisijama gdje predstavlja svoje kulinarsko umeće. U međuvremenu je zasnovala porodicu. Uživa u drugom braku, sa biznismenom Bedrijem Guntajem, za koga se udala 2014. Imaju sinove Alija Demira i Džana Ejupa, zbog kojih je malo usporila karijeru.

Ove godine turska glumica Pelin Karahan ponovo se aktivirala i zauzela naslovne strane. Njen Instagram prepun je porodičnih fotografija, kao i onih sa putovanja, pa smo tako saznali da je nedavno boravila u Milanu i uživala u svakom trenutku.

U slobodno vrijeme bavi se boksom, koji je najvjerovatnije zaslužan što i poslije dva porođaja izgleda savršeno.

629881-pelin-karah-orig
Izvor:Infrmer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!