UKRAJINKA RUSLANA JE PRIJE 18 GODINA POBIJEDILA NA EUROSONGU:Evo kako danas izgleda, nećete vjerovati svojim očima (FOTO)
April 23, 2024

UKRAJINKA RUSLANA JE PRIJE 18 GODINA POBIJEDILA NA EUROSONGU:
Evo kako danas izgleda, nećete vjerovati svojim očima (FOTO)

2 min read

Natjecanje za pjesmu Eurovizije 2004. bilo je 49. izdanje ovog poznatog rivalstva, održano u Areni Abdi Akpeci u Istanbulu. Ona koja je označila cijelo natjecanje bila je Ukrajinka – Ruslana.

U ansamblu koji je bio uočljiv zastarjelim amazonskim borcima, bacila je Europu na koljena. Svojom izložbom oduševila je sve prisutne s dvanaest različitih umjetnika koji su je digli na ramena prema finišu melodije, što je tada na Eurosongu bila izuzetna fascinacija.

Unatoč činjenici da je Ruslana svake 2004. imala 31 godinu, gledala je barem 10 godina mlađa, a cijeli svijet je stenjao za njezinom figurom.

Ona je bila glavni pobjednik koji je te godine došao iz Ukrajine, a njezin hit “Wild moves” i danas se čuje.

Ruslana danas ima 48 godina i izgleda bolje nego na Eurosongu 2004. godine, kada je bila 17 godina mlađa. Tijelo joj je besprijekorno urezano, koža je nježna i bez bora.

Na jednom je događaju na svom Instagram profilu skrenula pozornost da si ništa ne uskraćuje i da dobiva priliku da pojede, ali da se pripremi na tonu – kako kaže, otklanja obilje negativne energije.

U svakom slučaju, upravo sada, zbog sukoba koji se događa u Ukrajini, Ruslana je duboko očajna, što pokazuje i na međuljudskim organizacijama, gdje izravno traži pomoć.

Vjerujemo da će ono što se događa brzo proći i da svi možemo još jednom sudjelovati u upadljivim taktovima “Wild Dancer”

http://https//www.instagram.com/ruslana.lyzhychko/?utm_source=ig_embed&ig_rid=35dd5f5a-304a-40a8-b85f-3294b57699a9

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!