“Umotala bi ga u pelenu, pa dojila i nunala”: Bizarni detalji odnosa Milijane i Milojka u 4 zida
May 19, 2024

“Umotala bi ga u pelenu, pa dojila i nunala”: Bizarni detalji odnosa Milijane i Milojka u 4 zida

1 min read

Naime, Milijana i Milojko navodno imaju specifičan način zabavljanja, i to dva puta nedeljno, kada Milijana, prema rečima njene prijateljice, kupa Milojka i navlači mu pelene.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Milojko i Milijana, Foto: Marko Jovanović

– Milijana se loži na matorce, ali nijedan od njih osim pažnje, odnosa i novca nije želeo da ispunjava njene pomalo čudne potrebe – započinje razgovor Milijanina drugarica.

– Milijanu posebno uzbuđuje to što četvrtkom i subotom njih dvoje imaju običaj da se zatvore u kuću, a onda Milijana kupa MilojkaDetaljno ga je prala, a potom mu stavljala bebi puder i umotavala ga u pelene. Kada mi je govorila o tome, molila sam je da ne priča nikome više, pošto je već navukla na grbaču dovoljnu osudu zbog razlike u godinama. Mislim da je to jako bolesna razonoda, ali ona je pričala to mnogim drugaricama – dodao je izvor za magazin Rijaliti.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Milojko i Milijana, Foto: Instagram/lana_bozic__

Milijanina drugarica otkrila je još jako šokantnih detalja intme para Božić. Milojka bi mlada supruga umotala u pelene i natapala puderom, a ponekad bi mu navodno stavljala i cuclu u usta, u zavisnosti od raspoloženja.

– Ona bi ga dojila, nunala ili udarala po zadnjici, zavisno od raspoloženja. Volim ja nju, divna je ona osoba, ali to nije normalno ponašanje. On je jako voli, zar nije to jasno s obzirom na to koliko ga vara na televiziji – završava “sramežljivo” Milijanina drugarica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!