“UMRO SAM ZA VAS, SAME VRATITE 67.000 EVRA!” OGLASIO SE OTAC JUTJUBERKI ANĐELE I NAĐE
June 15, 2024

“UMRO SAM ZA VAS, SAME VRATITE 67.000 EVRA!” OGLASIO SE OTAC JUTJUBERKI ANĐELE I NAĐE

2 min read

Zoran Đorđević, otac jutjuberki Anđele i Nađe Đorđević, odlučio je da se putem društvenih mreža obrati naslednicama i supruzi koje su ga napustile, bez kako on kaže, ikakvog objašnjenja.

Naime, njegove ćerke su se oglasile na Jutjub nalogu istakavši da su sve vreme ćutale kako bi se psihički stabilizovale, ne želeći da otkrivaju razlog zbog kog su otišle od kuće, a sad im se otac obratio ističući da im oduzima svu imovinu, ali i da želi razvod braka od supruge koja ga je takođe ostavila.

Dok je pričao o porodičnim zavrzlamama, Zoran se u jednom momentu i zaplakao.


– Nisam u kontaktu Marijom, Tinom, Anđelom i Nađom, otkako su me napustile. Zvao sam ih tog 17, 18, 19, 20. mislim da sam milion poziva uputio, dok nisam saznao šta se dešavalo. Ja u životu više nisam plakao nego tada. Sigurno će sada mnogi od vas reći da su imale razlog što su otiše. Verovatno jesu, ali ja nisam bio upućen u te razloge. Pre toga sam se teško posvađao sa Nađom, ali Anđela je bila 1.000 km daleko sa mojim bratom, sa njom se nisam svađao. Na ovaj način želim da se obratim Anđeli, Nađi i Tini i da im kažem da je ružno što su mi ovo uradile. Ja sam možda primitvnog razmišljanja da kada neko sklopi brak, da to treba da bude do kraj života, ali možda oni drugačije misle – započeo je svoje obraćanje Zoran na Instagramu.

Kako je istakao, sve im je obezbedio u životu, a one su ga ostavile samog. Kako bi okončao sve, on je ćerkama ostavio rok za iseljenje iz stana, od žene traži razvod, a ćerkama je poručio da je on mrtav za njih i da mu se više ne obraćaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!