URADITE 1 STVAR I NIKAD NEĆETE BITI BEZ NOVCA: Evo šta treba da imate u novčaniku da biste privukli PARE!
December 6, 2023

URADITE 1 STVAR I NIKAD NEĆETE BITI BEZ NOVCA: Evo šta treba da imate u novčaniku da biste privukli PARE!

2 min read

Kažu da novac dolazi onima koji znaju da ga privuku. Prema Feng Šuiju i drugim, sličnim filozofijama, postoje brojni, jednostavni načini koji će privući pare i omogućiti da vam novčanik uvek bude pun. Stvar je u tome da držite stvari koje privlače pozitivnu energiju, a počnite od toga što ćete baciti stari, pocjepani novčanik i kupiti novi, po mogućstvu crvene boje.

A evo šta onda treba da stavite u njega, imate nekoliko opcija.

Srebrni novčić

Srebrni novčić u novčaniku privući će novac na više načina. Prvo, srebro je dobro za privlačenje novca, a drugo, srebro je metal, koji u Feng Šui filozofiji predstavlja svježinu, preciznost i jasnoću.

Osim što privlači bogatstvo, takođe simbolizuje i štednju. Takođe, novac privlači još novca, tako da je srebrni novčić definitivno jedna od najboljih stvari koje možete da stavite u novčanik.

Nova novčanica

Kada, recimo, podignete novac sa bankomata ili vam negdje u prodavnici kao kusur daju noviju, “ispeglanu” novčanicu, sačuvajte je u novčaniku. Što je veća vrijednost novčanice, to bolje, ali generalno, nije pravilo da mora da bude velika.

Prema Feng šuiju, to će privući pozitivnu energiju i prosperitet.

Kamenje predstavlja element Zemlje u Feng Šuiju, privlači dobru energiju i stabilnost. Još veću moć imaju crni ili zeleni kamenčić – i ne treba to da bude veliki kamen, već neki manji, koji staje u novčanik bez problema.

Zrnca riže

Veliki deo ljudske populacije zavisi od riže , u smislu da im je to jedna od glavnih namirnica u ishrani. Simbolizuje dobar život, a vjeruje se i da smanjuje impuls za trošenjem novca.

Morska so

Važno je da baš bude morska, a ne neka druga so. Malo soli uvijte u providnu foliju i držite u nvočaniku. Smatra se da so upija negativnu energiju iz novčanika i tako “pravi mjesta” pozitivnoj energiji.

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!