Uspjela je da se ISPARKIRA IZ DOSLOVNO NEMOGUĆE SITUACIJE i cijeli internet gleda ovo u NIJEMOM ŠOKU:ZAGLAVLJENA između automobila, a uspjela da se izvuče – EVO KAKO (VIDEO)
November 29, 2023

Uspjela je da se ISPARKIRA IZ DOSLOVNO NEMOGUĆE SITUACIJE i cijeli internet gleda ovo u NIJEMOM ŠOKU:
ZAGLAVLJENA između automobila, a uspjela da se izvuče – EVO KAKO (VIDEO)

2 min read

Za neke vozače, jednako beskonačno napuštanje je ružan san, posebno kada je parking malo, ili su vozila ispred i pozadi preterano blizu. Nedavno se na TikToku pojavio video koji pokazuje dominaciju zaustavljanja u takvim okolnostima u stvarnom životu.

Video je viđen više od 17 miliona puta, a nenamjerno ga je snimila TikTok klijentica Abi, koja je scenu vidjela sa prozora svoje kancelarije. Na snimku se vidi ona koja je smislila kako da se napusti, uprkos tome što je izgledalo kao da je za sve namjere “uhvaćena” između dva vozila i da je jedva pet centimetara dijeli od oba.

Ovo nam se svima dogodilo ne manje nego jednom – dođemo do našeg vozila i otkrijemo da su drugi sebični vozači otišli toliko blizu nas da je izuzetno teško izaći. U svakom slučaju, dama na snimku je bila rešena da ne dozvoli da se preterano upušta u njene aranžmane; odlučno je uskočila u svoj džip i krenula ovim i onim pokretima.

Pred finišu, s obzirom na sve stvari, shvatila je kako da pobjegne od onoga što se događa, iako bi malo tko mogao izazvati takav potez. TikTokeri su ovo smatrali “umjetničkim djelom” zaustavljanja, a mnogi tvrde da čak ni u svojoj ludosti nikada ne bi mogli otići na takav poduhvat.

“Ovo je super, jednostavno bih se srušio i zaplakao”, “Pozvao bih šlep vozilo i pričekao da ih uklone”, “Trebalo je da udari jedno od ovo dvoje, bez pomirljivih osjećaja”, ” Nije teško, spor razvoj i ogromna upornost”, “Bez napuštanja senzora ovo zvuči nezamislivo”, “Ovo je najstrašniji strah svakog vozača”, samo su dio primjedbi, zaista.

Šta mislite – da li biste mogli da smislite kako da se zaustavite u ovim sadašnjim okolnostima?

(Izvor: BlicZena)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!