VEĆ SU UPROPASTILI ŽIVOTE: Koraćeva je nekad bila u Majinoj koži, a sad iznela detalje AFERE KOJA TRESE RIJALITI! VIDEO
May 23, 2024

VEĆ SU UPROPASTILI ŽIVOTE: Koraćeva je nekad bila u Majinoj koži, a sad iznela detalje AFERE KOJA TRESE RIJALITI! VIDEO

2 min read

Ana Korać otkrila je detalje odnosa Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

Koraćeva je u prvoj sezoni rijalitija bila na mestu Maje Marinković i veoma bliska sa Janjušem.

“Sada sam bila u WC i čula sam Maju da govori da je Janjuš došao kod nje i rekao joj da moraju da priznaju sve, da je došlo vreme, rekao joj je da je voli i da su već upropastili živote”, otkrila je Ana.

FOTO: PRINTSCREEN

“Mislim da su oboje zaljubljeni, pre mesec dana sam mislila da se Janjuš zeza, ali sada misli da je baš zaljubljen, on njoj preko stola govori da je voli i da ne može bez nje. Moram da ti ispričam jednu situaciju. Mi igramo, Janjuš i Maja su se gledali, on je njoj rekao da ne može više, ona njemu da ga voli. Janjuš je otišao da vrati Zorici upaljač i iza leđa mazio Maji ruku. Posle su pričali kod bazena. Vidi se sve, baš je sve očigledno, ne može da se sakrije ni sa njene, ni sa njegove strane”, tvrdila je zadrugarka i dodala:

FOTO: PRINTSCREEN

“Sve je na njemu, mislim da je ona spremna da bude sa njim, samo kada bi on ustao i rekao sve. Iva mi je rekla da su imali nešto u pabu, bar je tako ona rekla. David i ja smo pričali, tako David nije mogao od mene da se skloni, kada je neko zaljubljen ne može da kontroliše emocije.”

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!