Veliki godišnji horoskop za 2020.godinu: Ko će pronaći ljubav svog života, koga sreća prati kada su novci u pitanju, i kakvo vas zdravlje očekuje – Page 2
April 24, 2024

Veliki godišnji horoskop za 2020.godinu: Ko će pronaći ljubav svog života, koga sreća prati kada su novci u pitanju, i kakvo vas zdravlje očekuje

14 min read

Bik

Nova godina će vas biti puna izazova, promena, dobrih i loših stvari koji će se smenjivati, i shvatite da je život takav i da nikada ne znate šta može da vam da, ali i da vam uzme. Mnogi prijatelji će otići iz vašeg života, neki slučajno, neki namerno, ali ćete sa druge strane upoznati nove ljude i steći neka nova vredna poznanstva. Posao će vam i dalje biti naporan i pomalo neizvestan, ali tu ste već izgubili svaku nadu da će vam biti bolje.

Ljubav: Pružate partneru podršku šta god da odluči, i tako će biti tokom celog perioda ove godine. Sa druge strane, kada vama treba podrška i savet, ne nalazite na razumevanje voljene osobe. Zbog toga ćete se nekoliko puta razočarati u vašu ljubavnu vezu i razmišljaćete često da je prekinete. Sredinom godine ćete imati šansu za jedno zajedničko putovanje, možda će to pomoći da se zbližite i da budete ponovo kao na početku veze.

Posao: Još uvek ne dobijate pravu priliku za zaposlenje, a kada bolje razmislite, ni ne tražite je. Nemate puno živaca da radite sa ljudima i zbog toga se često odlučite da se oprobate u nekim poslovima koji ne zahtevaju direktan rad sa klijentima. Više uživate u tome da pričate sa onim ljudima koji se bave nekim potpuno različitim poslom.

Zdravlje: U prvoj četvrtini ove godine osećate se puni snage i energije. Kako vreme bude prolazilo biće vam sve teže da izvršavate nove  radne obaveze a zapostavićete i fizičku aktivnost što će dovesti do slabljenja imuniteta i pada snage. Tokom srednjeg dela godine moraćete da se čuvate promene vremena koja će negativno delovati na vas i na vaše raspoloženje.

Za sljedeći horoskopski znak pređite na sljedeću stranicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!