VIKI SMRŠALA PREKO 18 KILOGRAMA, A IZ ISHRANE IZBACILA SAMO JEDNU NAMIRNICU: Otkrila jelovnik, EVO ŠTA JEDE SVAKI DAN
June 18, 2024

VIKI SMRŠALA PREKO 18 KILOGRAMA, A IZ ISHRANE IZBACILA SAMO JEDNU NAMIRNICU: Otkrila jelovnik, EVO ŠTA JEDE SVAKI DAN

2 min read

Pevačica Viki Miljković priznaje da je drastično gubila kilograme kada su je zadesile porodične tragedije. Prvo joj je preminuo otac, a potom i majka. Tada je imala 66 kilograma, a poslije smrti oca izgubila je čak 18. – Stres dosta utiče na moju kilažu. Kada mi je tata umro, spala sam na 48 kilograma i tada sam bila najmršavija. To mi je najteži momenat u životu i tada nisam razmišljala o hrani, ma ni o čemu – priča Viki za “Hit informer” U međuvremenu se oporavila i uspjela da vrati desetak kilograma, koje je ponovo počela da gubi.

– Prošle godine mi je umrla majka i tada sam ponovo dosta smršala. Znate kako kažu: „Posiječeš jedan prst, pa drugi. Koji te više boli?” Isto boli i jedan i drugi! Ostala sam bez oba roditelja i to je užasno – iskrena je pjevačica. Viki je trenutno sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom na Petrovdanskom postu, koji traje do sredine jula. Pjevačica kaže da joj i post pomaže da održi vitku liniju.

– Taške i ja redovno postimo. Najzgodnija sam baš kada postim! – priča folkerka i dodaje da redovno vježba: – Sada su počeli nastupi, pa nemam toliko vremena za treniranje, ali se redovno krećem i to mi takođe pomaže da budem vitka. Pevačici je najteže bilo da se liši slatkiša, koje, kako kaže, može jede u neograničenim količinama: – Mnogo volim slatkiše, a unište me svaki put kad pretjeram. Najviše volim da jedem domaće poslastice – baklave, torte i kolače, a sve to je puno šećera. Kada se ugojim, onda ne jedem ništa slatko dva mjeseca i uspijem da smršam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!