Vlada priznao koliko mu se sviđa Jelena Pešić i otkrio da li će ući u vezu sa njom, pomenuo i Karića
April 21, 2024

Vlada priznao koliko mu se sviđa Jelena Pešić i otkrio da li će ući u vezu sa njom, pomenuo i Karića

2 min read

a li će se tvoj stav o neulasku u vezu sa Jelenom Pešić promeniti zbog prijateljstva sa Karićem? – glasilo je pitanje koje je Bora pročitao. Vladimir je potom stigao u emisiju, pa i prokomentarisao pitanje koje je dobio.

Tomović je izabrao nedavno Jelenu za omiljenu ličnost, zbog čega su svi pomislili kako mu se ona najviše dopada, čak i više od Mine Vrbaški i Maje Marinković koje gaji simpatije prema njemu.

– Milici bih ja to odgovorio u četiri oka, nema potrebe ovako javno, ali pošto je insistirala na tome, mene zanima samo da li se Milica to brine za svoj odnos sa mnom, a ne za odnos sa Jelenom Pešić? Ja bih voleo da je Milica ljubomorna na moj odnos sa Jelenom, jer bi to značilo da nije ravnodušna kad sam ja u pitanju – objasnio je Vladimir.

Vladimir Tomović

Milica Kemez i Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

– Normalno da se neće promeniti ništa sa Jelenom Pešić, ona je divna devojka, nije ona slučajno omiljena. Ona je omiljena ne samo kad je vođa u pitanju, nego i kad je Vladimir Tomović u pitanju – rekao je Tomović.

– Drago mi je što je Jelena mene izabrala, izabrao bih i ja nju, ali se ništa neće promeniti sto posto do kraja rijalitija, jer toliko poštovanja Stefan Karić ima s moje strane da to ne mogu da opišem, kao da ga znam sto godina. Takvog momka ćemo retko gledati u rijalitiju. Ne bih zbog bilo koje devojke na ovom svetu izgubio takvog prijatelja, i u rijalitiju i, nadam se, i u spoljnjem svetu – objasnio je Vlada.

Vladimir Tomović

Stefan Karić i Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

– Ovog puta sigurno neću izgubiti obraz kad je u pitanju devojka. Odgovorno tvrdim da ne postoji nikakva šansa da ona i ja budemo u vezi, iako mi imponuje što je takva devojka na neki način zagrejana za mene, i ja sam zagrejan za prijateljstvo sa njom do kraja života, rijalitija ili bilo čega, jer je divna – tvrdio je Tomović.

– Stavio sam tačku na priču o Jeleni, moram da stavim tačku i na priču o Mini. Odnos formalni, dobar dan – doviđenja, to stoji. Ja sam jako povređen, tako da ne bih mogao da pređem preko toga – rekao je Vladimir, koji je na kraju pozvao Milicu da se pridruži grupi njegovih obožavateljki.

Vladimir Tomović

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

Pogledajte na snimku reakciju Jelene, Mine i Milice, kao i čitavo Vladino objašnjenje:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!