“Vladimir je latentni gej, a Dragana radodajka”: Marija Kulić nije birala reči tokom nominacija
April 16, 2024

“Vladimir je latentni gej, a Dragana radodajka”: Marija Kulić nije birala reči tokom nominacija

2 min read

Marija Kulić je tokom svog izlaganja iznela šta sve misli o Dragani i Tomoviću, a kao i uvek bila je bez dlake na jeziku.

– On jeste rijaliti igrač. Nije došao ovde da se ženi, nego da se igra, kao što je i rekao. Mislim da i te kako ne podržava nemoralne devojke, da zbog toga nije hteo ni da ozvaniči vezu sa Minom (promenila se u ovoj sezoni, moram da je pohvalim). Devojke su njegova igra, želi da ispadne alfa mužjak i okupi oko sebe što više devojaka.

– Uspeo je, devojke su padale na njega. One su tu pokazale svoje lice, a pošto se nije zadržao ni sa jednom od devojaka ovde, apsolutno nikada nisam videla emociju ni prema jednoj – a to je nemoguće kada si sa devet devojaka – nisu one nakaze i to je nemoguće – po meni je latentni gej! Može da se ljuti koliko hoće, to je moje mišljenje. Ja sam prosto uverena u to. Neće da se predstavi tako, nego ide sa drugim devojkama da bi oprao to – bila je direktna Marija.

– Ne ljutim se, Maro, života mi moga. Imaš pravo da razmišljaš o meni, niko ti ne brani – dobacio je Vladimir u svom stilu.

– Hteo je samo da izdomonira nad Edom. Nije se zaljubio u Draganu, ništa ona nije posebno. Znam da nije po njegovom ukusu, mislim da Dragana sigurno nije neka koju bi da predstavi devojkom. Dragana sve laže u rijalitiju, priznala je samo neke glupe detalje iz svog života. U životu nisam srela niti čula da postoji ovakva žena! – oštra je i odlučna bila Miljanina majka.

– Mene je stid da jedna žena koja je u braku radi onakve stvri! Dokazala je da nije samo varala muža, nego i ovog čoveka (Eda), ona će povrediti svakog muškarca. Nije kriva, krivi su muškarci što se lepe za nju, a lepe se iz jednog razloga – što je radodajka!

– Ima i te kako lepših i zgodnijih ovde od nje, a pokazala je i da je glupa. Zaljubila se u Tomovića, to je njen problem, neće da prizna to – rekla je Marija, koja je nakon ovoga i nominovala Draganu.

– Ona bruka ženski rod! Zbog ovakvih žena muškarci prelaze u gejeve. Edo, savetujem ti da je više ne gušiš. Ne znam kako će tvoja žena preći preko ovoga, ako pređe svaka joj čast, ako ne pređe čestitaću joj i to je to – zaključila je Dragana.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!