Vladimir Tomović se vraća u Zadrugu, a evo kome će se opako osvetiti
April 20, 2024

Vladimir Tomović se vraća u Zadrugu, a evo kome će se opako osvetiti

1 min read

Kako je imao prilike da se u spoljnom svijetu naoruža pikanterijama, mnogima će se u rijalitiju osvetiti, a Mina Vrbaški je svakako prva na tapetu jer mu je ona i napakovala diskvalifikaciju!

– Vladimir ima Minu u šaci, ona je sigurna da tu tajnu malo ko može da sazna, ali Vladimiru se javio jedan čovjek i sve mu argumentovano ispričao. Riječ je koliko znam o strašnoj situaciji kroz koju je Mina prošla kao maloljetna i njena mama Ivana je tek nedavno saznala za to.

– Mina je to za sada jako dobro skrivala, jer ima veliku traumu koju vjerovatno nikada neće ni izliječiti. Vlada zna sve detalje o tome, pa ako progovori, ona će zemlju da prekopa u izađe iz rijalitija. Ne vjerujem da će sve iznijeti odmah, ali ako se zakači za njega, vjerujem da će da je pecne i staviti joj do znanja da zna njenu najmračniju tajnu. Rijaliti će tek tada počet – , kaže izvor.

“Ivana je saznala da Vladimir sve zna i preklinje ga da to ne uznese. On se i o Mensuru dosta raspitao, saznao je neke stvari, tako da se vraća spremniji nego ikad. Nije gubio vrijeme, već je o svima sa kojima nema baš neki odnos saznao poneku informaciju, ali Mina definitivno treba najviše da ga se boji”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!