“Za sve pravdaš Miljanu, a mi smo ološi!” Matora sasula Mariji Kulić sve u lice, pomenula i Sanju
April 21, 2024

“Za sve pravdaš Miljanu, a mi smo ološi!” Matora sasula Mariji Kulić sve u lice, pomenula i Sanju

1 min read

Tokom izbora za najzavidniju osobu koji je održan danas u Beloj kući, došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore i Marije Kulić, koja je ovu nimalo prijatnu titulu dodelila Nišlijki.

 Miljana je na sve živo ljubomorna i zavidna, pošto je godinama u rijalitiju. Ali ono što me još više nervira od Miljane, jeste neko ko je toliko nezadovoljan i nesrećan da bi najviše na svetu voleo sada da se mi mrzimo. Mislim da nikoga ovde ne voli, a to je Marija Kulić, kojoj se u očima i u pogledu vidi. To je tranformens Lucifera, i to je to – rekla je Matora.

 Zato što sam ti rekla da si ljubomorna na Miljanu – prokomentarisala je Matora.

Nikada ne bih mogla da budem. Ti si osoba koja nalazi razloge da opravda Miljanu za sve, a mi smo sve ku*ve i ološi ovde! – rekla je Jovana.

– Marija, tvoja ćerka je psihički maltretirala ovde i uništavala ljude. Nisam ljubomorna, al’ ono što ona priča u rijalitiju i radi, veruj mi da nijedna reč i psovka koju ja njoj kažem ne mogu da se mere sa tim kako je ona vređala moju Sanju i šta je ona pevala mojoj Sanji, i šta je pevala meni i šta je meni pričala. Kraj! – kasnije je još dodala Matora.

Pogledajte snimak:Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!