Zaboravite na Džejlu, ova Bosanka je nova pobjednica Zvezda Granda: Izgled obara s nogu, a kad je pustila glas svi su se počeli otimati za nju
June 15, 2024

Zaboravite na Džejlu, ova Bosanka je nova pobjednica Zvezda Granda: Izgled obara s nogu, a kad je pustila glas svi su se počeli otimati za nju

1 min read

Svi članovi žirija su potvrdili svoj taster, a Popović im je dao zadatak da za 30 sekundi pokušaju da privole takmičarku i dovedu je u svoj tim. Svako od njih imao je ubjedljive argumente, ali je Ana Bekuta bila toliko samouvjerena da su se svi začudili.

“Od kad je počela sezona ti si jedina koja me je dotakla u dušu. Divno si pjevala i ja sam ubijeđena da ćeš odabrati baš mene, a ja ću se truditi da u ovom takmičenju doguraš daleko”, rekla je Ana.

Enes je takođe bio ubjedljiv, ali kada je takmičarku nazvao Azrice moja lijepa, svi su počeli da se smiju. “Ovo još nismo čuli ovdje”, rekla je Jelena kroz smijeh nakon čega je prosula čaj po stolu. 

“Azra, ovaj žiri ti je poznat, zar ne? Oni su tebe odbacili, a ja ću te odvesti do finala”, rekao je Enes aludirajući na sezonu u kojoj se Azra takmičila, ali i ispala jako brzo.

“Želim da vam se zahvalim na glasovima i jako mi je drago što sam ponovo ovdje u Grandu. Uz dužno poštovanje svima, biram Anu Bekutu”, rekla je Azra, a Ana je odmah izašla na scenu da zagrli svoju novu učenicu. Nakon što je na Youtube-u objavljen snimak njenog nastupa, mnogi su oduševljeno komentarisali kako je Azra nova pobjednica Zvezde Granda.

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!