Zadrugari ulaze u karantin: Ovo su novi učesnici Imaginarijuma, a ova rukometašica sve je šokirala (FOTO)
April 25, 2024

Zadrugari ulaze u karantin: Ovo su novi učesnici Imaginarijuma, a ova rukometašica sve je šokirala (FOTO)

2 min read

Na vratima Imaginarijuma, koja se otvaraju 6. septembra, pojaviće se oko 50 učesnika, a nova postava zdanja ima i sobu koja se nalazi pod vodom.

U Imaginarijumu će se naći i prva komšinica Ane Korać, Milkica, Karađorđe Subotić, brat Dare Bubamare Vladimir Adžić, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, Filip Mijatov, Jelena Krunić, Marko Janjušević Janjuš, Rade Lazić, kao i Stefan Karić, Ivana iz grupe Luna.

Danas učesnici ulaze u karantin a među prvima je stugla Suzana Ćubela, bivša reprezentativka u rukometu, koja je prestala da trenira ove god zbog povrede. Ona je rekla da je kod nje najzanimljivije se.sualno opredeljenje i nije htjela da kaže da li boli žene ili momke.

Ući će i Vladimir Tomović, učesnik Zadruge 2, će ući i u treću sezonu rijalitija. On je uslikan u zgradi Pinka, a na svom fejsbuk profilu podijelio je fotku na kojoj se nalazi na Pinku, uz poruku “Znate li koja je ovo zgrada”.

Pored njega, šuška se da će Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ući u rijaliti. Takođe, Marko Marković, Stanijin sadašnji partner je trenutno u pregovorima za ulazak.

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika, a iz pouzdanih izvora se saznaje da je njegov honorar 3.000 eura mjesečno. On je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u “Parovima” i Marijom Anom Smiljanić (koja će takođe biti učesnik Zadruge 3) na “Farmi” i u “Zadruzi, “ali i po se*s aferi sa Kijom.

Internet senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi “Autotjun”, sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan. Sani, Dalila i Dejan Dragojević…

Pogledajte ko su novi zadrugari: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!