Zadrugarka ne sluti šta je čeka: Ovoj zadrugarki socijalna služba uzima djecu
April 24, 2024

Zadrugarka ne sluti šta je čeka: Ovoj zadrugarki socijalna služba uzima djecu

2 min read

Naime, ova Pinkova zvezda je već pet godina u braku sa Aleksandrom Đorđevićem, koji se nalazi u zatvoru na odsluženju kazne zbog dilovanje dr.ge, koju će služiti do 2021. Na sve to, ona je dvoje male djece ostavila baki i prabaki, koje nemaju nikakve uslove za život niti bilo kakva primanja, da bi sticala slavu u “Zadruzi”.

– Kako je nakon njegovog odlaska iza rešetaka živjela jako loše i nije imala za osnovne stvari kada su djeca u pitanju, morala je da smisli način da stvori novac za njihovo bezbrižno djetinjstvo. Nakon takmičenja u Pinkovim zvezdama jedino je “Zadruga” bila odličan potez za njen posao. Ona je bebu od godinu dana ostavila kod babe, tačnije Aleksandrove majke, a drugo kod svoje prababe, pa je socijalna služba dobila prijavu da se na djecu ne misli, posebno ne na bebu od godinu dana, koja bi trebalo da odrasta sa majkom – kaže izvor za naš list i dodaje:

– Kako se nije konsultovala sa mužem i nije mu rekla da ide u rijaliti, on je pobijesnio. Nije mogao da povjeruje da je Barbara u stanju da ostavi bebu matoroj ženi, koja jedva brine i o sebi. Čak je i on preko advokata poručio da će da je prijavi socijalnom radniku zbog zanemarivanja njihove maloljetne djece.

Kako dalje saznajemo, Barbarin suprug je van sebe i nikako ne podržava njeno učešće u rijalitiju, prije svega, zbog zapostavljanja djece.

– Aleksandar ne podržava njen izbor da se nađe u rijalitiju sa raznim starletama, k.rvama i šljamom. Poludio je što je razdvojila djecu, to nikako nije smjela da uradi. Koja bi majka ostavila svoju bebu i otišla u rijaliti. Muž iz zatvora podržava odluku socijalne službe, putem adovokata joj je poručio da će da je odrobija i da joj neće biti dobro zbog ovoga što je uradila. Bijesan je kao ris i teško njoj kada bude izašao iz zatvora. Barbara je slagala javnost da se njen muž Aleksandar složio da djeca budu kod baka i da je aminovao njen ulazak u “Zadrugu” – kaže izvor blizak zadrugarki.

Kako saznajemo, Barbara je jedva nalazila neke tezgice, radila je neka veselja, a sav novac koji bi zaradila crnčenjem davala je preskupim advokatima kako bi njen muž Aleksandar dobio što manju kaznu. On će po presudi iz zatvora izaći tek 2021. godine. A kako bi othranila starijeg i mlađeg sina, kog je dobila za vrijeme njegovog odsluženja kazne, riješila je da uđe u rijaliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!