Zamrzla mu račune i podnijela zahtjev za razvod: Edisa žena ostavlja bez krova, ostao je i bez novca i prijatelja
March 4, 2024

Zamrzla mu račune i podnijela zahtjev za razvod: Edisa žena ostavlja bez krova, ostao je i bez novca i prijatelja

3 min read

Potom je Dragana prešla granicu prijateljstva sa Vladimirom Tomovićem kako bi povrijedila svog ljubavnika sa kojim je već dvije godine u vezi. Par nedjelja nakon njegovog ulaska ponovo su se zbližili i ozvaničili svoju ljubavnu aferu.

Neki su stali na stranu njihove ljubavi, dok su drugi osudili ovakav postupak oženjenog muškarca. Edisov drugar otkrio je nepoznate detalje ovog ljubavnog trougla. Naime, njegov prijatelj je razočaran Fetićevim ponašanjem i ne može da vjeruje da je to isti onaj čovjek sa kojim se družio godinama.

– Edis nema taj novac kako se predstavlja. On i Zilha su živjeli u nedovršenoj kući u pedesetak kvadrata na spratu kuće, a u prizemlju su živjeli njegov otac, majka i sestra. On čak nije ni taj frajer sa 15 ljubavnica kako se predstavljao Dragani kako bi je učinio ljubomornom…. Da je imao tolike veze i ljubavnice, ne bi dozvolio sebi da izgubi glavu za jednom ženom onako niskog morala. Dragana je njemu poslije desetogodišnjeg braka prva ljubavnica u životu. Puno toga je lagao za crnim stolom, ne znam šta su mu motivi – priča on i dodaje:

– Nije istina da sa Zilhom prije Dragane nije bio u dobrim odnosima…on je Zilhu jako puno volio i Dragana je njemu bila samo jedna vanbračna avantura koju je pokušavao da sakrije od svih. Tek nakon njenog izlaska iz Zadruge, kada je ostavio muž ona se okomila na njega. Mislila je da on ima neki veliki novac i trebao joj je sponzor u tom trenutku. On je zapravo od tada počeo da gubi glavu. Vidite, te profi k*rve i te kako znaju da zavrte mozak neiskusnim muškarcima. Sve je uništio. Izgubio je čak i nas, svoje prijatelje, koji se stidimo njega – ističe Edisov prijatelj.

On je otkrio i u kakvom je stanju Zilha, nakon svega što je prožive.

– Zvao sam skoro Zilhu da vidim kako je i kako su djeca. Rekla mi je da je predala papire za razvod. Rekla mi je takođe da je i njoj predložen ulazak u Zadrugu, što je ona naravno odbila i da ne bi nikada na taj način ukaljala čast svoje djece i svoju čast i obraz. Sada mi je žao što smo mu povjerovali. Kada je dolazila ekipa Pinka da snima emisiju o Edisu, nismo htjeli da ih povedemo da vide gdje zapravo Edis živi kako bi mu pomogli da svi misle da je on neki veliki biznismen koji ima para. Odveli smo ih da snime samo zgradu u kojoj Zilha živi u stanu koji je lično njen i veći od pedesetak kvadrata u kojima su živjeli kao porodica – priča bivši drug i dodaje:

– Ono nešto kapitala koji su imali da bi ga ulagali u posao on je potrošio na Draganu i kako bi se predstavio kako on ima neki veliki novac. On je taj novac uzeo od svoje porodice, svoje djece. On je ustvari ostao bez ičega. Zilha mu je zamrzla račune kako bi spasila barem nešto. Kada je trebalo da uđe u Zadrugu molio je da podigne nešto para i da mu da kako bi sebi kupio garderobu za Zadrugu i kako bi roditeljima ostavio nešto novca. Zilha je ispala džek i otišla je do banke da podigne novac i da mu da (on bez njenog odobrenja i potpisa ne može više da uzme jedan jedini dinar) dok se ne okonča cijeli postupak oko razvoda i podjele njihove zajedničke imovine – rekao je Edisov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!