ZAR JE MOGUĆE DA JEDNA MAJKA KAŽE OVO ROĐENOJ KĆERKI? Sve se emitovalo na RTS-u, GLEDAOCI OSTALI ŠOKIRANI!
May 19, 2024

ZAR JE MOGUĆE DA JEDNA MAJKA KAŽE OVO ROĐENOJ KĆERKI? Sve se emitovalo na RTS-u, GLEDAOCI OSTALI ŠOKIRANI!

1 min read

Prošlog petka imali smo priliku pogledati glavnu demonstraciju novog termina emisije “Svadba iz mog kraja”. U toj epizodi posmatrači su imali neverovatnu priliku da vide svadbene običaje iz okoline Niša.

Tokom snimanja, mlada je bila u drugom stanju, a venčanje je prošlo bez problema. Mladenci su izgledali izuzetno zadovoljni. Ipak, jedan detalj iz ove emisije razbesneo je Twitter klijente.

– Emisija RTS-a “Svadba iz mog kraja”, dama se vezuje, odlazi kod muža kući, tamo živi nekoliko godina, a majka kaže za RTS pre devojčice: “Ne pokušavaj da kažem sutra oče, neću, to je sve, izabrao si sam, i to je sve što je tu, pritiskanje naprijed je jedina opcija” – pregledava tvit klijenta na Twitteru čija je objava viđena od preko 40.000 klijenata ove neformalne zajednice, a više od 1.000 njih je “uživalo” u ovom postu.

U nastavku ovog tvita došlo je do uvrede na račun mame mlade dame, a sama količina “lajkova” govori u prilog načinu na koji su mnogi pojedinci podržavali ovaj tvit.

Ipak, treba primetiti da je mama dama sata ovu opasku svojoj devojčici izrekla u zajedljivoj duši, ali zbog raznih manekenki ranije, kada dama sata nije mogla da se vrati u porodičnu kuću i kada su morala da doživi poneku smetnju u braku, jer su neke osobe zbog ovih njenih reči izazvale “oprez”, pa su zlobno reagovale na neformalne zajednice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!