“Zar se on nije javno odrekao brata, pa Lune, a onda joj brže-bolje pritrčao kad je pobedila?!”
April 17, 2024

“Zar se on nije javno odrekao brata, pa Lune, a onda joj brže-bolje pritrčao kad je pobedila?!”

2 min read

Đole je opleo po bivšoj snajki rekavši da je Anabeli potrebna stručna pomoć, kao i da je njegovom bratu Gagiju uzela posao i imovinu.

Đole Đogani

Đole Đogani, Foto: A. Nalbantjan

–  Kako da ne, kriv sam što su se Gagi i Anabela razveli, kao i zbog svega što se desilo. Ona je osoba kojoj treba pomoć, treba sa nekim da popriča, da je neko usmeri i posavetuje. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o razvodu i ugovoru od 100 evra za nju po jednom nastupu, to su čiste nebuloze. Kakvih 100 evra, kakvi bakrači! Gde je taj ugovor za koji prvi put čujem, neka ga pokaže. Stan koji ima više od 80 kvadrata Gagi je ostavio njoj, zbog dece. On živi kao miš tamo iza pijace, a njoj je dao stan, eto kakav je on. I nakon rastanka ona je nastavila da bude “Fanki dži”, da peva te pesme i dalje, a ne Gagi koji je bio lider. On je bio lider grupe, a ona pevačica, koja je, nažalost, postala supruga i koja je uzela imovinu i posao. Uzimala je po 4.000, 5.000 evra po nastupu. Zato je Gagi propao i sada je u “Zadruzi” – poručio je Đogani.

Ekipa Telegrafa pozvala je Anabelu za komentar na ove Đoletove navode, na šta je pevačica i te kako imala šta da kaže.

Anabela Bukva, IDJ Žurka

Anabela Atijas, Foto: Nikola Tomić

– Nemam na njega ama baš ni jedan komentar! U moje ime govore činjenice i dela. Ja znam ko je Gagija spasio od poroka, ko mu je pomagao kad nije imao šta da jede, a znaju i moja deca. On se, koliko se sećam, odrekao brata javno, ili sam i to izmislila?! Ako se sećate i Lune se odrekao javno u emisiji Amidži šou prošle godine, pa je ove brže bolje pritrčao pobednici. I da, ne dotiče me baš ništa što on kaže – rekla je Anabela za Telegraf JETSET.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!