ZASTRAŠUJUĆA PROROČANSTAVA BABA VANGE ZA 2023. GODINU O KOJIMA PIŠU SVJETSKI MEDIJI: Slijepa proročica je otkrila da…
April 16, 2024

ZASTRAŠUJUĆA PROROČANSTAVA BABA VANGE ZA 2023. GODINU O KOJIMA PIŠU SVJETSKI MEDIJI: Slijepa proročica je otkrila da…

3 min read

Slijepa vidovnjakinja, širom svijeta poznata kao Baba Vanga, navodno je predvidjela 11. septembar i Bregzit, katastrofu u Černobilju i smrt princeze Dajane, a pred smrt je iznijela pet zastrašujućih proročanstava za 2023. godinu o kojima ovih dana pišu svjetski mediji.

Dok će se mnogi nadati dobrim vijestima na ulasku u 2023. godinu, Baba Vangina predviđanja su puna propasti i crnila, piše Mirror i navodi proročanstva od kojih neka djeluju zastrašujuće blizu.

PROMJENA ZEMLJINE ORBITE

Baba Vanga je predvidjela da će Zemlja 2023. godine nekako doživjeti promjenu u svojoj orbiti. Nije precizirano na šta je mislila, ali kakva god ta promjena bila, ona bi mogla imati razorne posljedice, jer čak i najmanja promjena ravnoteže Zemljinonog kretanja može dovesti do neželjenih i izuzetno štetnih promjena klime i nivoa mora. Ako bi se Zemlja približila Suncu, suočili bismo se sa povećanim zračenjem i temperaturama, što bi rezultiralo brzim topljenjem glečera, porastom nivoa mora i globalnom vanrednom situacijom; ako bi se planeta udaljila od Sunca, išli bismo u ledeno doba sa dužim periodima mraka, što bi izazvalo potpuno drugačiji niz katastrofalnih efekata za život na Zemlji.

BIOLOŠKO ORUŽJE

Vanga je najavila da će neka „velika zemlja“ sprovesti studije o biološkom oružju na ljudima, što bi rezultiralo smrću hiljada ljudi. Međutim, u ovom trenutku, Konvencija Ujedinjenih nacija o biološkom oružju zabranjuje izvođenje ovih vrsta eksperimenata. Uprkos tome, za neke zemlje se smatra da u tajnosti već uveliko rade na tome.

NUKLEARNA EKSPLOZIJA

Među Vanginim predviđanjima za 2023. godinu je i eksplozija nuklearne elektrane. Ovo jezivo proročanstvo dobija na težini nakon njenog navodnog predviđanja katastrofe u Černobilju, a u kontekstu zabrinutosti svijeta zbog situacije u Ukrajini. I najmanja greška u Zaporoškoj nuklearnoj elektrani mogla bi da dovede do katastrofe koja bi imala strašne posljedice po mnoge evropske zemlje. Još jedno predviđanje, iako prilično nejasno, je dolazak ogromne solarne oluje u razmjerama koje nikada ranije nisu viđene na planeti Zemlji. Solarne oluje predstavljaju, zapravo, velike eksplozije koje se događaju na Suncu. Sunce tad emituje visoke nivoe energije i radijacije, a mogu da izazovu probleme sa radom GPS sistema, radio komunikacija, satelita koji kruže oko Zemlje. Međutim, snažnije solarne oluje koje je predvidjela Baba Vanga dovele bi do oštećenja tehnologije, pa čak i masovnih nestanka struje i kvarova u komunikaciji, što bi moglo da izazove čitav niz problema. Neki ih čak iščekuju kao trenutak kada ćemo biti vraćeni u „mračno doba“.

KRAJ PRIRODNOG RAĐANJA

Baba Vangina vizija za 2023. uključuje i kraj prirodnog rađanja ljudi. U toj distopijskoj projekciji vlasti zabranjuju rađanje i sav ljudski život se uzgaja u laboratoriji. Tako bi lideri i medicinski stručnjaci mogli da odlučuju ko će se roditi, dok bi roditelji mogli da prilagode svoje osobine i izgled – poput boje kose i očiju. Ovo je definitivno jedno od najčudnijih Vanginih predviđanja – i podstiče strahove od pada nataliteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!