ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Svi pričaju o 1 detalju iz spavaće sobe, SVE PRŠTI (FOTO)
June 4, 2023

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Svi pričaju o 1 detalju iz spavaće sobe, SVE PRŠTI (FOTO)

1 min read

Životni prostor su uredili tako da je mnogo toga podređeno uživanju njihovog nasljednika Aleksandra!

Pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović odlučili su da za mjesto stanovanja izaberu Bežanijsku kosu, na kojoj žive mnoge osobe iz javnog života, pa između ostalih i Lepa Brena i Boba Živojinović.

Njih dvoje su opremili svoju porodičnu kuću po svom ukusu, a mnogo toga je podređeno za uživanje njihovog nasljednika Aleksandra.

https://www.instagram.com/p/CKM89OgncD7/

Njihov dom ograđen je zidovima i metalnom kapijom i dobro sklonjen od pogleda javnosti. Iako na prvi pogled možda djeluje hladno, unutar zidova njihovog doma vlada prava porodična idila.

Bez mnogo detalja i sa ukusom Aleksandra i Filip dom su uredi po posljednjim trendovima. Celim prostorom dominiraju veliki prozori, pa je samim tim ispunjen svjetlošću. Svijetal namještaj i zidovi odabrani su u skladu sa uređenjem stana, a detalja nema previše.

https://www.instagram.com/p/CLUyV6MHFYi/

U kući ima i nekoliko glomaznih ogledala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se nerijetko fotografiše.

Kako stoje stvari Aleksandra i Filip su dom uredili prema sopstvenim potrebama, a na luksuzu bi im mnogi mogli pozavidjeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
error: Content is protected !!