ZAVRŠILA SAM NA INFUZIJI, DOKTOR JE REKAO DA SAM TRUDNA! Luna Đogani ispričala šta joj se desilo posle REJV ŽURKE
April 20, 2024

ZAVRŠILA SAM NA INFUZIJI, DOKTOR JE REKAO DA SAM TRUDNA! Luna Đogani ispričala šta joj se desilo posle REJV ŽURKE

2 min read

Luna Đogani u ranim jutarnjim satima ispričala je Ermini Pašović i Marku Miljkoviću kako se provela na jednom letovanju.

Ona je u Grčku išla sa prijateljicama, a letovanje joj nije ostalo u lepom sećanju.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

“Išle smo autobusom, ostale smo deset dana, žurke, svako veče ludilo. Prvo sam proklela dan kada sam ušla u autobus, mozak me je zabolelo, trepavica, sve me je bolelo. To je Grčka, ostrvo, 26 sati, ja budala, kao hoću, nisam se ni raspitala gde i šta. Ja sam bila ljuta, besna i nervozna. Izgleda kao javna kuća, neki apartman, ima dve sobe, kuhinja 2 sa 2, terasa i to je to. Prvi dan išle da se kupamo, dolazimo na plažu, ona prljava, more prljavo, ništa se ne vidi, crno. U tom trenutku kreće kiša, grmljavina, grad, ‘alo, došla sam na letovanje”, pričala je Luna, pa dodala:

“Ja poludela! Ja sam tad bila opterećena Instagramom, morala sam odmah da okačim sliku… Drugi dan već krećemo da se svađamo, ova hoće u strptiz bar, ova hoće da jaše bika, a ova hoće da pije iz epruveta, a ja hoću giros da jedem. Užasno je bilo, svi su bili nadrogirani, spopadaju. Sve žurke su bile taj rejv, ti ljudi su prenaporni. Poslednjih dana ja se razbolim i završim na infuziji, povraćalo mi se. On se vraća i doktor mi kaže da izgleda da sam ja trudna, ja u šoku, na grčkom mi tu nešto objasnio, jedva smo se mi sporazumeli. Ja mu govorim da nije sigurno.”

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!