ŽELJKO JE PLAKAO KAO KIŠA! Miljana i Marija se raspravljale pa ga probudile: A u žestokom obračunu otkrivena strasna TAJNA
April 21, 2024

ŽELJKO JE PLAKAO KAO KIŠA! Miljana i Marija se raspravljale pa ga probudile: A u žestokom obračunu otkrivena strasna TAJNA

1 min read

Društvenim mrežama već uveliko kruži snimak ulaska Marije Kulić u apartman, u kom se toliko raspravljala sa Miljanom da je mali Željko počeo da plače kao kiša, pošto su ga probudile. Međutim, ono što je iznenadilo sve bio je Marijin uzvik:

“Šta si pričala ženi na telefon?” nakon čega ju je Miljana isterala iz apartmana.

Podsetimo, Miljana Kulić sinoć je pokušala da pobegne iz “Zadruge”, pa se nakon što je razbila staklo trudila da se provuče kroz prozor. Iako ju je obezbeđenje zadržavalo, ona je nastavila da lomi po Imaginarijumu, a neki su navodi da je sve to učinila zbog ulaska Marka Miljkovića u Belu kuću.

S druge strane, snimak je mnogima postao jasan dokaz da, kako se navodi – majka i ćerka Kulić imaju neki vid povlastica. Postoji mogućnost da je Miljana pričala telefonom kada je bila kod frizera ili na infuziji, ali jedno je sigurno – po pravilu rijalitija učesnici, osim ako nije određeno ugovorom, ne smeju koristiti telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!