Željko Mitrović odlučio: Dvoje njegovih Instagram pratilaca ulaze u Zadrugu 3! (VIDEO)
May 28, 2024

Željko Mitrović odlučio: Dvoje njegovih Instagram pratilaca ulaze u Zadrugu 3! (VIDEO)

2 min read

Prva i druga sezona “Zadruge” pokazale su zbog čega je ovo najgledaniji rijaliti na ovim prostorima i zbog čega je Željko Mitrović ovim projektom postavio nove standarde kada je o ovakvim formatima reč.

Dok se sve priprema za treću sezonu rijalitija “Zadruga”, koja će sasvim sigurno doneti inovacije, Željko je doneo jednu važnu odluku. Naime, Dušica Jakovljević je tokom jedne od emisija “Zadruga – Narod pita”, dala važno saopštenje za sve one koji žele da se prijave za novu sezonu najgledanijeg rijaliti programa u regionu.

Naime, zbog velikog broja zainteresovanih, koji mu svakodnevno pišu na Instagramu i Tviteru, čelnik ružičaste televizije Željko Mitrović je poslao važno saopštenje – da će broj učesnika u rijaliti programu “Zadruga 3” biti povećan.

– Pored standardnog kastinga koji sprovodi televizija Pink za septembarsku ‘Zadrugu 3’, Veliki šef je odlučio da zbog ogromnog broja zahteva na Instagramu Željka Mitrovića proširi broj učesnika. Naime, Željko Mitrović će od zahteva pratilaca na Instagram profilu odabrati dva učesnika koji će dobiti mogućnost da se takmiče u najvećem rijalitiju. Ono što je neophodno da uradite je da zapratite profil i da pošaljete zahtev sa kratkom biografijom i fotografijama – saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Dakle, osim učesnika koje će produkcija odabrati, dvoje pratilaca Željka Mitrovića dobiće priliku da uđu u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima i postanu ravnopravni takmičari za glavnu nagradu.

U prethodna dva dana, otkako je Dušica saopštila ovu vest, stiglo je mnogo poruka na Željkovom Instagramu, što je još jedan pokazatelj o popularnosti “Zadruge”.

Ukoliko ste zainteresovani, pratite korake i prijavite se za učešće u najgledanijem rijalitiju, a u septembru ćemo saznati koje dve osobe su dobile šansu da postanu deo ovako velikog projekta, kao što je “Zadruga 3”.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!