ŽENA JE DOBIJALA OGROMNE RAČUNE ZA STRUJU, A ONDA JE POZVALA MAJSTORA DA PROVJERI ŠTA JE U PITANJU: Bila je šokirana kada je saznala šta je razlog!
June 15, 2024

ŽENA JE DOBIJALA OGROMNE RAČUNE ZA STRUJU, A ONDA JE POZVALA MAJSTORA DA PROVJERI ŠTA JE U PITANJU: Bila je šokirana kada je saznala šta je razlog!

2 min read

Saznala istinu tek nakon što je pozvala električara! Nataša Prins dobijala je enormno visoke račune za struju, tolike da je morala da pozajmljuje novac kako bi ih platila, a šokantnu istinu saznala je tek nakon što je električar došao da izvrši provjere, pa je isključio prekidač u njenom stanu. Ispostavilo se da je ova mlada mama plaćala struju cijeloj stambenoj zgradi u kojoj živi! Provjerom koju je izvršio električar utvrđeno je da je cela zgrada bila priključena na brojilo ove 26-godišnje žene – uključujući i svjetla u hodniku i interfone. Kada je o tome obaviještena kompanija koja je vlasnik zgrade, Nataši su rekli da to nije izveo njihov dobavljač električne energije. Kako je i sama rekla, ova žena je nekoliko puta mijenjala dobavljače električne energije jer je mislila da joj previše naplaćuju struju. Prije nego što je električar shvatio da su sva vrata, svjetla, inferfoni, povezani na njeno brojilo, Nataši je situacija postala sumnjiva kada je bila odsutna iz stana nedelju dana. “Otišla sam na nedelju dana i ostavila uključen samo frižider, koji se isključio jer je sistem bio preopterećen”. Vlasnici zgrade tvrde da je, kada su brojila proveravana u februaru, struja bila priključena kako treba, ali ističu da rade na utvrđivanju odgovornosti u ovom slučaju i da će svojoj stanarki nadoknaditi troškove. Do sada joj je, prema njenim riječima, isplaćeno samo 53,20 funti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!