“ZGROŽENA SAM, POP*ŠAO SE, I PO ZILHI I, PO MENI” Dragana osula brutalnu paljbu po Edu, pa ga razotkrila za Anu Korać! (VIDEO)
February 23, 2024

“ZGROŽENA SAM, POP*ŠAO SE, I PO ZILHI I, PO MENI” Dragana osula brutalnu paljbu po Edu, pa ga razotkrila za Anu Korać! (VIDEO)

2 min read

Nakon Mensura Ajdarpašića, u Rajski vrt je stigla Dragana Mitar, koja je otvorila dušu Drvetu mudrosti o poligrafskom ispitivanju bivšeg ljubavnika Edisa Fetića.

Ja sam zgrožena kako se on igrao sinoć, ima taj takmičarski duh. Kao što je rekao da se pop*šao po poligrafu, tako se pop*šao po ženi i po meni. Zgadio mi se, drago mi je što sam shvatila ko je. Krivo mi je što ranije nismo imali poligraf. Hvala dragom Bogu što me je pogledao. Kada gledam sada, ne želim da se pomirim sa njim, razočarana sam. Što se mene tiče, što dalje od mene – rekla je Dragana.

Ne znam, videla sam to i napolju, a i ovde, prija mu ova pažnja. Prijaće mi da budem sama, u blagom sam šoku šta sam juče sve čula. A i čovek je zaljubljen ponovo (u Anu Korać), tera on svoje. Smešno mi je kad kaže “David, moj brat”. Ja sam ih upoznala na Pink 25. Jeste da smo ovde blejali… Ne znam koja je poenta… Ja znam da ima loše mišljenje o Ani Korać. Mi više nismo ni zajedno, pa nije to pitanje za mene. Mislim da se ovde ozbiljno pogubio. I ja sam mogla ovde da pravim miliom veza… Ne znam, zgrožena sam, baš sam se razočarala – govorila je Mitrova.

Da li Ana šalje signale Edu? – nastavilo je Drvo.

To mi je i Maja rekla, ja sam rekla da mene to ne dotiče. Mislim da Ana nema nikakve veze sa ovim, ona je sa Davidom. Možda nije obraćala pažnju na to, pa je tako ispalo, kao što su mene sa Banetom, kao da sam mu se dopala. Ja mu nisam davala signale. Drago mi je što nemam s tim ništa, ovim putem se ograđujem, mene ta priča iskreno više ni ne zanima – odgovorila je Dragana.

Da li je to što se mota oko Ane osveta za Tomovića? – pitalo je Drvo.

Da, on je naprasno počeo da sedi, time što radi, a poštuje nekog tamo (Davida), onda je to ružno. Delima je sve pokazao. Reči jedno, dela drugo, ne znam koga laže – istakla je Dragana, pa poželela da vidi svoj spot.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!