Zolina majka u suzama, nikad joj teže nije bilo! Miljana obavila ozbiljan razgovor sa svekrvom: Ovo su svi detalji
May 23, 2024

Zolina majka u suzama, nikad joj teže nije bilo! Miljana obavila ozbiljan razgovor sa svekrvom: Ovo su svi detalji

2 min read

Miljana Kulić se vratila u Bijelu kuću i u razgovoru sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom otkrila je da nije mogla da odradi abortus zbog bronhitisa, ali da će 25-og obaviti kiretažu jer nije sigurna da će beba biti zdrava zbog lijekova koje je popila i zbog stresova kojima će biti izložena tokom boravka u Zadruzi.

Međutim, u razgovoru su Miljana i Marija Kulić otkrile Zoli o čemu su razgovarale sa Sinišom Kulić i Zolinom majkom Bosom u prisustvu obezbjeđenja.

– Tata mi je rekao šta god da odlučiš, uz tebe sam. Kaži tata koliko ga voli – obratila se Miljana Mariji.

– Pitao je jel smo ti kupili cigare. Rekoh nismo imali pare, kupili smo samo dvije kutije – rekla je Marija, a onda nastavila o razgovoru sa Zolinom majkom Bosom:

– Sve je super, podržava vas. Super je žena – rekla je Marija.

– Teško joj je mnogo, plakala je. Kaže da ti se u očima vidi da si tužan, da si se smijao zbog drugih ljudi, da te ona najbolje poznaje. Da se u potpunosti slaže i da joj je mnogo žao zbog ovoga, jedva čeka baka da postane. Rekla je da se ti i ja volimo, da je uz nas, da se ne svađamo i da budemo jedno uz drugo – rekla je Miljana.

– Ja sam joj rekla da će ona da traži da ti vrati pare, da riješi ugovor. Rekla je da se slaže da rijaliti nije za trudnoću. Rekla je da je nju isto tako ostavio muž i da u potpunosti razumije Miljanu i da joj je mnogo žao zbog svega – dodala je Marija.

Potom se Miljana pravdala da nije dobila informacie iz spoljnog svijeta jer je uslov pred kiretažu imala da se vidi sa Zolinom majkom i svojim ocem, a da je to uradila u prisustvu obezbjeđenja.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!