ZVANIČNO DOŠAO KRAJ: Dada Mešaljić potpisala papire za razvod, evo kome je pripalo starateljstvo
December 10, 2023

ZVANIČNO DOŠAO KRAJ: Dada Mešaljić potpisala papire za razvod, evo kome je pripalo starateljstvo

2 min read

Iako je prošlogodišnja učesnica „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić odlučila da stavi tačku na odnos sa suprugom još tokom takmičenja, njihova relacija mesecima je u žiži interesovanja. Međutim, nakon bolnog rastanka i stresnog perioda koji je prošla konačno je došao trenutak i da zvanično potpiše papire za ravod.

Dada se na društvenim mrežama pohvalila da se i zakonski razvela, a sudeći po njenoj reakciji pevačica ne krije da joj je pao kamen sa srca.

-Ko hoće nek čestita- poručila je Mešaljićeva, a potom proslavila uz čuveni hit Zorice Brunclik „Rođendana dva“ čiji stihovi opisuju njeno trenutno stanje.

„Jedina sam koja slavi rođendana dva, sudbina mi dodelila ta dva datuma. Prvi put kad me majka rodila, drugi kad se tebe oslobodila„, poručila je pevačica i izazvala lavinu reakcija.

GDE SE IMA TU SE I PROSIPA! Estradnjaci otkrili koliko novca troše na garderobu: „Za te krpe sam mogla da kupim stan“ (VIDEO)
Podsetimo, Dada je nekoliko puta otvoreno govorila o odnosu, sa sada već bivšim suprugom Jasminom sa kojim je pre nekoliko meseci dobila naslednicu Merjem.

-On viđa dete kada mu padnu pratioci na Instagramu. Šta mislite od čega ovako luksuzno živimo?!– samo je jedna u nizu optužbi na račun bivšeg muža, a kako smo imali prilike da vidimo papire za razvod starateljstvo je pripalo Dadi, kao majci i zakonskoj zastupnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!