ZVEZDA GRANDA ISPALA IZ TAKMIČENJA, A ONDA SE OGLASILA BRUTALNOM PORUKOM: Evo šta je poručila produkciji (FOTO)
February 21, 2024

ZVEZDA GRANDA ISPALA IZ TAKMIČENJA, A ONDA SE OGLASILA BRUTALNOM PORUKOM: Evo šta je poručila produkciji (FOTO)

2 min read

Pjevačica i takmičarka Zvezda Granda Nataša Vodeničar ispala je u ovom krugu takmičenja i nije imala baš lijepe riječi, barem po onome što se da zaključiti iz njene Instagram objave.

Nataša je napisala da je ispala po ko zna koji put i to u baražu i da, po njenom mišljenju, neke stvari zaista nisu fer, ali kako je ona istakla, ne bi da sudi.

https://www.instagram.com/p/CbTg7jujOao/

– Ishod “Zvezde Granda”. Eto po ko zna koji put ispala u baražu, ali potpuno dostojanstveno na čvrstim nogama i ne znam šta bih rekla. Iskreno mislim da neke stvari zaista nisu fer, ali nije na meni da sudim, bilo čemu i bilo kome… Svako ima neki svoj put u životu, moj je takav, kakav je, izuzetno pretežak i često nepravedan na mnogim poljima, ali iz svakog iskustva učim mnogo i zaista postajem snažnija i mudrija da svaku životnu situaciju pretvorim uvek u pozitivan pogled na sve… Snimiću uskoro video osvrt za svoj youtube kanal na sve do sada što sam prošla i prokomentarisaću ovaj moj nastup i komentare, koje su mi uputili… Hvala svima na svemu i hvala mojoj mentorki. Hvala Grandu na ukazanoj ponovnoj prilici.. Hvala i dragom bogu na svim mojim životnim iskustvima, koja me obogaćuju kao dušu u ovoj materijalnoj fizičkoj ravni… Znam da Bog radi samo ono što je za mene najbolje i znam da je sve što mi se dešava za moje najveće dobro, postoji mnogo dublja poruka kroz svako iskustvo, kroz koje sam prošla, pa i kroz ovo… I neka za sve kao i do sada bude božija volja kako ću i kuda ću dalje na mojoj životnoj stazi. Jedno je sigurno da Bog najvise želi ljubav i mir među svima na planeti i zato neka ostane poruka u to ime, moje omiljene pesme od kada sam postala svesna svog postojanja – napisala je Nataša.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!