“…ZVEZDAN MI DOŠAO ISPRED VRATA” – Ana Ćurčić podijelila snimak šta joj sve rekao:“Njega se ne plašim “
December 10, 2023

“…ZVEZDAN MI DOŠAO ISPRED VRATA” – Ana Ćurčić podijelila snimak šta joj sve rekao:
“Njega se ne plašim “

2 min read

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Zadrugari se na razne načine reklamiraju na društvenim mrežama nakon završetka Zadruge 6. Nenad Lazić Neca, koji je postao poznat zahvaljujući Tiktoku, ostao je posvećen ovoj neformalnoj organizaciji i razgovarao sa svojim fanovima putem druženja uživo.

Progovorio je i o Zvezdanu Slavnom kojeg je nazvao nasilnikom. Njegova izjava privukla je pozornost i Ane Uri, koja je video objavila na Instagramu uz sljedeći komentar: Naš glas pojedinaca bio je glavni čovjek u Helpfulu.”

Naime, Neca je neustrašivo iznio svoje stajalište o Zvezdanu i nije od njega odstupio ni milimetar u skladu s onim što je o njemu iznosio tijekom nescenarne TV drame.

Javnost je upoznata da je Zvezdan strašan nasilnik, pa se nasilje koje je počinio neće izvještavati. Doista, trebali bismo razgovarati o tome. Zahvalan sam TV Pink što su mi omogućili da prisustvujem. Oni znaju koliko ih volim i koliko ih cijenim. Uvijek su se po meni pokazivali maksimalno konkretni. Što se tiče Zvezdana, mislim da je veliki napasnik. Čak i da mi se Zvezdan pojavio ispred kuće, ja to tvrdim i nemam ga straha. Ne bojim ga se; Samo želim reći nešto o njemu. Nisam ga se čak ni užasavao ispred. Neca je izjavio: “Ljudi su rekli da ga neću smjeti komentirati vani, ali smijem, pa makar me to koštalo glave.”

On jedino može spustiti rolete koje je Ana Uri podigla za njega. Neka sada Anela spusti rolete. Zadrugari su bili dirnuti do srži Zvezdanovim strahopoštovanjem. Prema svima se ponašao odvratno. smatrao ih s prijezirom i prezirom. Prekriven je svim bojama. Kad je ušao, znao je da planira uvući najuspravniju, a to je Anđela, koja je pokazala svoju štetnost. Juanju, Ivan i Mikica, njegova polubraća, nastavili su podržavati tu takozvanu veliku ljubav, ali Neca vjeruje da će njihova ljubav prestati kada potroše i posljednji Tiktok poklon novac.

S tim se očito slaže i Ana Ćurčić koja je na svom Instagramu podijelila što je Neca rekla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!