ZVEZDAN SLAVNIĆ HITNO TRAŽI POMOĆ!Tvrdi da je ugrožen, izdao sapštenje za javnost
May 23, 2024

ZVEZDAN SLAVNIĆ HITNO TRAŽI POMOĆ!
Tvrdi da je ugrožen, izdao sapštenje za javnost

2 min read

Posle konačnog oproštaja od Anđele Đuričić, Zvezdan Slavnić se zamalo izvukao iz medijskog kruga. On razgovara sa svojim fanovima preko Tiktoka i svog Instagrama, koje kontrolišu drugi u njegovu korist.

Malo-pomalo, mediji sa nesmanjenim uzbuđenjem izlažu o Zvezdanu Slavniću, što govori koliko je ova osoba obeležila otvorenu arenu 2023. godine.

Bilo kako bilo, niko nije zadovoljan pregledom širokog spektra podataka, posebno onih nepotvrđenih ili problematičnih.

foto: Nemanja Nikolić
Tako se Zvezdan ponovo osvrnuo na javnost preko svog autoritetnog profila na Instagramu i demantovao nekoliko gravura.

– Vidim, kakvi smo mi to pojedinci? Kraj nedelje, prijatna klima, a ne da idete sa porodicom na neko mesto da se zabavite Zvezdan Slavnić glavna tema tokom svakodnevnog života? – titlovi počinju.

– Sramota je što ste mesecima ranije ubacili njegovo ime i prezime za snimke ili nekog drugog poklonika! Nedavno smo čitali o konfuziji koja se dešava, besprekorni pojedinci umiru, vi zapravo imate glavnu poentu: “Uputstvo da obezbojite i osramotite Zvezdana Slavnića”. Sramite se svojih certifikata i poziva kada nemate kreativnog duha da sastavite nešto lijepo i valjano! Ima li ovaj narod ozbiljnijih problema od Zvezdana? – nastavlja sa Zvezdanom.

– Vi ga potkopavate suštinski obezbeđenim zajedničkim slobodama svakog i svakog stanovnika Republike Srbije zaista dugo! Prestanite sa neistinama i ugnjetavanjem Zvezdane.

– Podsjetimo da smo mi koji ćemo ostati kao čuvar i štit čast i obraza ovog čovjeka. Ima nas koji smo uz njega i biće nas sve više. Zbog linča kojim Zvezdan čami mesecima i koji ne prestaje od sada, svi ulazi kao i svi ljudi koji sastavljaju lažne predstave i pokušavaju da kritikuju čast i ime Zvedzana Slavnića svuda unaokolo biće dovoljno ovlašteni – gravura pregledava.

Otpremanje/Srbija danas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!