“Ovo dete ne dolazi u obzir!” Mariji pozlilo zbog Miljanine trudnoće, hvatala se za glavu i jaukala
April 27, 2024

“Ovo dete ne dolazi u obzir!” Mariji pozlilo zbog Miljanine trudnoće, hvatala se za glavu i jaukala

2 min read

Marija je odgovarala na pitanja koja se odnose na tek potvrđenu trudnoću njene ćerke, koja je drugi put trudna u rijalitiju, ovaj put sa Zolom.

Marija se prvo raspravljala sa Lepim Mićom, a tema je bila Miljana.

– Da ja smatram da je ona sposobna da brine sama o svojoj porodici, ja bih bila najsrećnija. Da ja smatram da je sposobna da bude sama, ja bih to dozvolila. Smatram da nije sposobna i da mora da bude pod mojoj blizini! Pod mojim nadzorom! Ja sam je rodila, ja znam kakvo je njeno psihičko stanje! Ja znam šta može da podnese, a šta ne, i to je kraj! Ovo dete ne dolazi u obzir! Završena priča! – urlala je Marija i vikala kako je njeno dete u pitanju.

Marija Kulić

Marija Kulić vidno iznervirana/Printskrin: Dailymotion

– Zola neka ide u Bosnu, pa neka nađe drugu devojku, a ne ovu ludaču! Da je neko pljune, ona će da ostane trudna! Pa će da bude Zola ne valja, pa posle da mi dovede treće, četvrto dete… Obdanište ću da imam! Ja sam rekla, sa Željkom ću sve da pomognem, prvo je dete, ali drugo dete – ne dolazi u obzir! – vikala je Marija.

– Ceo život su mene ponižavali, a sestre dizali u nebesa. Uvek su od mene pravili nesposobnu, one su kraljice, one su najbolje – rekla je Miljana, a Marija je u međuvremenu izašla napolje, pa se vratila.

Miljana Kulić

Vladimir daje Mariji vodu i lekove/Printskrin: Dailymotion

– Ona ako odluči da ode u Banja Luku, ona je završila sa nama za sva vremena! Kakva Banja Luka?! Ne dolazi u obzir! Ko će da čuva dete? Zola, koji je pričao: “Ajmo u drugu sobu, ne mogu da slušam dete kako plače”?! Đubre jedno, život si mi skratila trideset godina! – vikala je Marija, a potom je zatražila brufen, kukala i hvatala se za glavu, zbog čega se Miljana uspaničila i vikala Tomoviću da joj pomogne.

Ovu stresnu stuaciju pogledajte u nastavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!