NEVEROVATAN PRIZOR U SELU KOD POŽEGE “Celo selo je na nogama, svi se krste, niko ne zna o čemu je reč”
May 24, 2024

NEVEROVATAN PRIZOR U SELU KOD POŽEGE “Celo selo je na nogama, svi se krste, niko ne zna o čemu je reč”

2 min read
  • Dve komšinice i ja smo šetale i kada smo bile u blizini šume videle smo kako sa jednog mesta kulja para i čule smo neobičan šištav zvuk. Kada smo prišle bliže, videle smo da iz zemlje izbija neobičan kljuk vode, koji iako je napolju bilo minus 10, topi sve okolo u prečniku od 50 metara – kaže za RINU Milena Bulut Mateničarski.

Požega
foto: RINA
Ona dodaje da niko od meštana ne zna šta se događa, niti o čemu se radi. Mogli su do sad da čuju samo razne priče, ali niko nema potvrđenu informaciju.

  • Svašta se priča, da je ovde nekad bila rimska vojska i njihova kupatila…Zvali smo i predsednika opštine i ljude od struke da ispitaju ovo i da nam kažu o čemu se rad – kaže Milena.

I predsednik MZ Visibaba Milomir Obradović kaže da su svi zatečeni ovim neobičnom pojavom.

Požega
foto: RINA

  • Celo selo je na nogama, svi se krste i ne mogu da veruju svojim očima, a naš komšija mesar doneo je termometar i kad ga je spustio u rupu koja je duboka oko dva metra, izmerio je temperaturu od 98 stepeni, što je neverovatno. Iz zemlje na svaka tri minuta izbija mlaz vrele vode. Zvali smo i neke geologe da ih pitamo o čemu se radi, a oni su nam kazali da je to ekstremno visoka temperatura vode, koja skoro da nigde ne postoji – kazao je on.

Meštani su već u šali počeli da licitiraju šta bi to moglo da bude. Jedni kažu da treba odmah da se gradi bazen, drugi da se podiže banja, a neki kažu da je cena zemlje nedaleko od ovog izvora odmah skočila za 300 evra po aru.

Kurir.rs/RINA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!