Marija i Miljana skočile na Dalilu: “Zaljubljena je u Vladimira!”, a on komentarom zbunio sve
April 27, 2024

Marija i Miljana skočile na Dalilu: “Zaljubljena je u Vladimira!”, a on komentarom zbunio sve

2 min read

 Komentarišem Dalilu kao vođu. Dalila Milicu ne voli zbog onoga što je čula da je devojka iznela o svom životu i misli da je favorit. Ona komentariše nju uvek u lošem kontekstu, da je sve gluma, hvata se za svaku njenu reč… I Suzana i Dalila su se združile u poslednje vreme, Suzana otkako je Milica odbila da bude sa njom, a Dalila zbog ljubomore… – prva je počela Marija.

– Mi koji smo bili u prethodnom rijalitiju znamo da je tamo u obezbeđenju radila jedna devojka koja je pokazivala simpatije prema Dalili… Eto, Dalila privlači te žene, moguće da se dopala Suzani, ali nije pokušavala ništa, jer je ona u braku – tu je Dejan… – rekla je Miljanina mama.

Vladimir Tomović

Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

A potom je progovorila o odnosu Dalile i Tomovića, odnosno njenim emocijama prema njemu, za koje tvrdi da ih ima.

– On je tip muškaraca kakve voli Dalila. Ona je u braku sa jednim čovekom, ima pravo da se ponaša kako hoće… Ja sam primetila da ona ima simpatije prema Tomoviću i odmah sam znala da mu je dala najveći budžet iz tog razloga – iznela je Marija svoje mišljenje.

Zatim se umešala i Miljana Kulić, te nadovezala na priču o Vladimiru i Dalili.

– Ja sam rekao da postoji energija između Dalile i mene koja je neobjašnjiva. Priznao sam da osećam čudnu energiju -izjavio je Vladimir.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!