“To smo znali samo on i ja”: Kija slučajno naletela na Anabelinog bivšeg muža, evo kako su reagovali
April 29, 2024

“To smo znali samo on i ja”: Kija slučajno naletela na Anabelinog bivšeg muža, evo kako su reagovali

1 min read

Anabela i Andrej bili su u braku tokom Zadruge 1 i pomno pratili šta se događa između Kije-Lune-Slobe, međutim, nedavno su se razveli, ali ostali su u dobrim prijateljskim odnosima.

Kija je na Andreja slučajno naletela kada je išla da gleda jednu nekretninu u zgradi u kojoj živi Anabela, a budući da Atijas ovih dana boravi u Beogradu zbog njihove ćerke Blankice, prilikom ulaska u zgradu naleteli su, ni manje ni više, nego jedno na drugo, što je Kija i potvrdila.

Andrej Atijas

Andrej Atijas/Foto: Nikola Tomić

– Jeste, tačno je da sam ga srela. Pružio mi je ruku čovek, ja sam njemu, i pričali smo, jer ja sam išla da vidim neki stan u toj zgradi… Nije taj stan koji je gledao Sloba, neki drugi, ali u istoj zgradi je. Ništa, pružio mi je ruku i kao: “Neverovatno je da… Sad da je “Paparaco lov” tu da nas snimi”… On ulazi u zgradu, ulazim ja, čudna je stvar… Ali, to smo znali samo on i ja – izjavila je Kija za Pink.rs.

Podsetimo, i njen bivši suprug Sloba Radanović nedavno je u toj zgradi na Košutnjaku takođe gledao nekretninu, ali je odustao od kupovine.

Kristina Kija Kockar, IDJ Žurka

Kija Kockar/Foto: Nikola Tomić

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!