Sprema se haos! Bivši muž se sveti Dalili: Tukao je trudnu i natjerao da se očisti, a sada hoće da joj rasturi brak sa Dejanom
April 29, 2024

Sprema se haos! Bivši muž se sveti Dalili: Tukao je trudnu i natjerao da se očisti, a sada hoće da joj rasturi brak sa Dejanom

2 min read

Taj čovjek je jako ljut na nju, ona mu je, kako on kaže, svakakve probleme pravila u životu. Sada je riješio da ispriča istinu o njoj i da joj rasturi brak sa Dejanom jer smatra da nije zaslužila da bude sretna i da se lažno predstavlja. Ona je njega samo iskoristila, a onda šutnula, zato želi da narod shvati kakva je – kaže dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Dalila je sa devetnaest godina krenula da se zabavlja sa njim, pobjegla je od kuće i udala se za njega. Do tada je živjela sa ocem, međutim kada je to uradila, otac je se preko noći odrekao. Nije htio da čuje da mu se kćerka uda sa Roma, iako je on bio imućan dečko. Huso je mislio da je njegova kćerka mlada i da se zaletjela i bio je ljut što neće da ga posluša. Dalila je sa mužem živjela u mjestu Živinice, ali njihova sreća nije dugo potrajala, čak ni njegovi roditelji nisu podržali tu vezu. Dalila je ostala u drugom stanju, a on je tek tada saznao neke stvari iz njene prošlosti, šta je radila, čime se bavila, s kim je sve bila, pa su počeli mnogo da se svađaju i on je krenuo da je maltretira.

– Tukao je svakodnevno iako je bila u drugom stanju, zaključavao je u kući, ona nije imala kome da se požali, jer je prekinula svaki kontakt sa porodicom. Na kraju je odveo u bolnicu i natjerao da abortira. Uspjela je nekako da se izvuče i pobjegne od njega. Molila je majku da joj oprosti i majka ko majka prihvatila je. Od tada je Dalila počela da živi sa majkom Eminom, a s ocem godinama nakon toga riječ nije progovorila, on nije htio da čuje za nju.

– Dalili je ta tema najbolnija, smatra taj brak svojom najvećom životnom greškom. Nakon tog abortusa više puta je pokušavala da ostane u drugom stanju, ali ne ide joj. Ona se plaši da se nikada neće ostvariti kao majka zbog te greške iz mladosti. Zato ona ne voli da priča o prošlosti, niti da se spominje ta tema. Ne mogu ni da zamislim kako će joj biti ako taj momak krene sad da iznosi sav prljav veš iz njihovog braka i kako će to sve Dejanu objasniti – završava izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!