Kažu da je ispala car i gospođetina: Kija se obratila Luni i Anabeli, snažniju poruku im nije mogla poslati! (Video)
April 28, 2024

Kažu da je ispala car i gospođetina: Kija se obratila Luni i Anabeli, snažniju poruku im nije mogla poslati! (Video)

1 min read

Iako su se Kija Kockar i Luna Đogani i Anabela imale priliku sretati na pojedinim događajima neposredno pred Zadrugu 3, večeras su prvi put nakon Zadruge 1 imale razmjenu riječi. Mnogi su se pitali šta će Kija reći Luni prvi put nakon toliko vremena i to na istom mjestu gdje je Đoganijeva prije tri godine ušla u vezu sa njenim suprugom S.R. Mnogi komentarišu kako je Kija ispala gospođetina zbog komentara koji je dala. 

– Ja mogu da kažem da ste bile bolje od Gagija i Filipa, stvarno iskreno mislim, bile ste super i šta da kažem, je l’ treba još nešto da kažem? Od mene očekuju neki spektakl. Mi se malo zezamo ovdje u studiju, svidjelo mi se više nego prethodni. Dale ste sve od sebe, super su kostimi. Čuvajte se i pazite se kao majka i kćerka u normalnim količinama – rekla je Kija.

Da sve bude zanimljivije, Kija je bez trunke sujete ili vraćanja na stare sukobe, đuskala uz Lunin i Anabelin nastup. Inače, na Luninom licu se na samom početku Zadrugovizije vidjelo da joj nije svejedno što je upravo Kija u žiriju. Anabela je s druge strane, istakla, kako joj je drago što je čula ovakve riječi od Kockareve. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!