NOVI UDARAC ZA JANJUŠA! Kum Marko ne podržava njegovu aferu sa Majom, a onda progovorio o trudnoći i razvodu od Ene! ŠOK
April 29, 2024

NOVI UDARAC ZA JANJUŠA! Kum Marko ne podržava njegovu aferu sa Majom, a onda progovorio o trudnoći i razvodu od Ene! ŠOK

2 min read

Zabranjena veza bivšeg koğarkaša Marka Janjuševića Janjuša i starlete Maje Marinkoviću „Zadruzi 3“ svakog dana prepunaje novih detalja. Inače ova ljubavna priča naišla je na o sudu javnosti usled Janjuševe prevare.

U ispovesti Janjušev kum Marko otkriva sa kakvim će se posledicama bivši košarkaš suočiti po izlasku iz rijalitija, da li će njegova porodica prihvati Maju u koliko rezultati potvrde da je Marinkovićka trudna, da li će se Ena razvesti od njega, ali i otkriva stavove o Marku Miljkoviću, porodici Đogani i vezi Stefana Karića i Ivane Šopić.

FOTO: PRINTSCREEN

Poznavajući Janjuša, šta mislite da mu najteže pada tokom boravka u „Zadruzi“? Najteže mu pada to što njegova ćerka Kruna nije pored njega I što je veoma dugo nije video.

I kakav je Janjuš kada se zaljubi? Zbunjen kao u„Zadruzi“ ili se drugačije ponaša u spoljnom svetu?

Ja ga poznajem 10 godina i znam ga kao čoveka u ozbiljnoj vezi i braku, pa ne znam baš kakav je kada se zaljubi, to jest nisam imao priliku da vidim.

FOTO: SCREENSHOT PINK TV

Šta je to što nije funkcionisalo u braku Ene i Janjuša, te se on našao u situaciji da izjavi da mu žena sigurno neće oprostiti vezu sa Majom Marinković?

Ona je mnogo stabilnija i zrelija od njega, pa nikada sebi nije dozvoljavala propuste kakve je on sebi dozvolio. Ne mislim samo na „Zadrugu“. Ona je ta koja je unosila stabilnost u njihovoj veziibraku. Zato on to govori jer zna da ne postoji racionalno objašnjenje za njegove ispade u „Zadruzi“.

Kako komentarišete Majinu navalentnost i rešenost da, uprkos tome što je Marko oženjen, ne odustaje od namere da živi sa Janjušem po izlasku iz rijalitija?  

Ne čude m, e ne poznata je u spoljnom svetu nije baš na najboljem glasu. On joj sam slučajno čuo veoma puno stvari, ali mnoge nisu pohvalne. Pošto nisam osoba koja pridaje značaj takvim pričama, ne razmišljam o njoj niti njenim namerama. Uspela je samo u nameri da postane tema. Koliko je to pohvalno za nju, neka ona sama razmisli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!