OVAKO JE MINA VRBAŠKI GOVORILA NEKOLIKO DANA PRIJE ULASKA U ZADRUGU: Htjela je biti medicinska sestra, udarila na produkciju (VIDEO)
April 27, 2024

OVAKO JE MINA VRBAŠKI GOVORILA NEKOLIKO DANA PRIJE ULASKA U ZADRUGU: Htjela je biti medicinska sestra, udarila na produkciju (VIDEO)

2 min read

Kao što je poznato, Mina Vrbaški je sinoć ponovo ušla u rijaliti program “Zadruga”, te je poprilično napravila pometnju u Bieloj kući.

Međutim, prije samo nekoliko nedjelja, tačnije na proslavi njenog 22. rođendana, Mina je odlučno izjavila da je rijaliti za nju prošlost, te da ima potpuno druge planove.

– Želim da se posvetim medicini, da se doškolujem. Sa rijalitijem stajem, to je moja prošlost. Budućnost želim da ispunim liepim i zdravim stvarima. Posao koji radim mi je škola za dalju budućnost. Na klinici je rečeno da ne pričam koji je tačno moj posao, ali sam u medicini, sad koja vrsta, to nek se ljudi pitaju – rekla je bivša zadrugarka i dodala…

– Uvijek sam to željela, da radim nešto vezano za hirurgiju. To mi je privlačilo pažnju oduvek, samo što nisam imala hrabrosti da krenem da učim. Mislila sam da ja to neću moći. Sada vidim sebe u tome. Povlačim se iz javnosti, ali evo ovaj rođendan sam htjela da obilježim, da se vidi da mi se može – rekla je kroz smijeh Mina, a onda se dotakla i svoje muzičke karijere, ali je još jednom naglasila da rijaliti put nije put ka boljem životu.

– Muzička karijera je tu, pjesma mi broji milione, ali vidjeću šta ću dalje. Ako budem imala višak vremena nastaviću za sebe, neće biti nastupa. Još jednom da kažem, sa rijalitijem sam završila. Previše sam se dala nečemu što nije bilo potrebno. Istrošila sam svoje živce, živce mojih roditelja, prijatelja i partnera… Rijaliti je velika škola, ali put ka boljem životu nije. Mlade djevojke će se kajati ako krenu tim putem, kao ja – ispričala je starleta.

Šta se od tada promijenilo i šta je uticalo na Minu da ovako brzo pogazi svoj stav i ponovo kroči u Beijlu kuću, ostaje nam da saznamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!