ULJE OD OVE BILJKE LIJEČI SINUSE – A EVO KAKO:Ne stavlja se u nos niti se jede – MORATE GA KORISTITI NA OVAJ NAČIN
April 28, 2024

ULJE OD OVE BILJKE LIJEČI SINUSE – A EVO KAKO:
Ne stavlja se u nos niti se jede – MORATE GA KORISTITI NA OVAJ NAČIN

1 min read

Maslačak je vrlo ljekovita biljka u društvu, a listovi su izvanredni za detoksikaciju. Cvjetovi se koriste za planiranje meda i prepuni su pojačanja stanica. Posebno je popravljajući i korejski, koji izrazito utječe na otpornost, smanjuje zapaljive cikluse u tijelu i predlaže se za dobrobit jetre.

Ipak, ulje nije predviđeno za jelo, ali je izvanredno za vanjsku primjenu ako dođe do pojave agonije, čvrstog vrata, sinusne migrene, proširenih i bolnih grudi. Primjenjuje se na povećana i bolna grudi, te u slučaju bilo kakvog pogoršanja. Obično se koristi za trljanje cijelog tijela, a dodaje se nešto lavande koja služi za opuštanje.

Učvršćenja:

Maslačak cvjeta

Hladno cijeđeno ulje po vašoj odluci (maslinovo, ulje avokada, ulje sjemenki grožđa, badem, kokos)

Planiranje: Skupite cvjetove maslačka, ali potpuno eliminirajte zeleni dio (stabljika i lišće ispod cvatova). Cvjetove oprati, pa ostaviti na salveti da se osuše. Kad se osuše, napunite polovicu posude cvjetovima, a zatim ih prelijte uljem, tako da potpuno prekrije cvjetove.

Zatvorite posudu s preljevom koji možete dobiti gumicom. Ostavite posudu na izbočini prozora (na svijetloj strani kuće) da predstavlja oko četrnaest dana. Procijedite ulje, napunite sterilnu posudu i čuvajte na hladnom, dosadnom mjestu.

U videu ispod pogledajte točku po točku tehniku ​​planiranja maslačkovog ulja!

http://https//youtu.be/Ii_4dUcjkY4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!