Supruga Edisa Fetića provela noć sa Slobom Radanovićem: Pjevao joj pjesmu “Samo ovu noć”! (VIDEO)
April 27, 2024

Supruga Edisa Fetića provela noć sa Slobom Radanovićem: Pjevao joj pjesmu “Samo ovu noć”! (VIDEO)

1 min read

Jučer  je kao bomba odjeknula vijest da je došlo do prvog poljupca u rijalitiju između ljubavnika Dragane Mitar i Edisa Fetića, poznatog kao Gospodin Torta. Poznato je da Edis u spoljnom svijetu ima ženu Zilhu Fetić, sa kojom ima troje maloljetne djece. Međutim, Edo i Dragana priznali su da su u spoljnom svijetu duže vrijeme bili ljubavnici i da je on samo jedan od razloga zašto je Dragana zatražila razvod od Siniše Dragutinovića.

Dragana je očekivala da će se Edo razvesti od Zilhe, ali on još uvijek nije podnio zahtjev. Njegova zakonita supruga ispratila ga je u rijaliti i nakon toga se nije oglašavala za medije povodom ovog odnosa. 

Nakon poljupca, odjeknula je još jedna vijest, a to je da je Zilhi pozlilo kada je vidjela ovaj poljubac. Međutim, ona je riješila da demantuje ove glasine na svom Instagram profilu time što je okačila snimak na kom se vidi da uživa u provodu. Zanimljivo je da pjevač u čijem glasu uživa, upravo bivši zadrugar Sloba Radanović.

Pjesma koju je snimila dok je Sloba pjevao je “Samo ovu noć” od Saše Matića. Da li se pronašla u riječima ove pjesme ili joj se samo dopada kako je Radanović izvodi, ostaje da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!