Darkova majka izbacuje Marinu iz kuće: Dosta sam ti čuvala dijete! Ako ti ne valjam, spakuj se i idi
December 4, 2023

Darkova majka izbacuje Marinu iz kuće: Dosta sam ti čuvala dijete! Ako ti ne valjam, spakuj se i idi

2 min read

Marina Gagić navodno nema povjerenje u Darka, pa ga zbog toga često prati na nastupima! Ma gdje god da krene, ona insistira da ide sa njim, a sina Alekseja koji sada ima pet mjeseci ostavlja svekrvi na čuvanje, piše magazin Star!

Darkova mama Branka obožava unuka i uvijek je tu da pomogne, međutim, smatra da se Marina mnogo raspustila, pa se ponaša kao da dijete nije njeno!

„Marina stalno prati Darka, čak i ako ne krene s njim, ume da se na brzinu spremi, ostavi bebu kod Branke na čuvanje i provoza se kako bi provjerila da li je pjevač tamo gdje joj je i rekao da će biti i s kim je u društvu. U posljednje vreme baš pretjeruje, pa joj je nedavno Branka to zamjerila. Ona je prvo Darku skrenula pažnju da ima još jedno unuče od drugog sina i da nije u redu da se Marina toliko oslanja na nju. Darko je to prenio svojoj dragoj, a onda je ona ušla u žešći sukob sa svekrvom. Branka nije mogla da vjeruje kako joj se Marina obratila, pa joj je u jednom trenutku rekla:

“Ako ti ne valja kod nas, slobodno se spakuj i idi kod svoje majke. Ne znam da li bi njoj tako mogla da ostavljaš bebu kako bi ti išla da provjeravaš Darka! Ja volim mog Alekseja, on je babino sunce, ali je on mali da bi ti svako veče čuvala Darka, umjesto da budeš s djetetom. Dijete u naručje, pa idi izigravaj detektiva! Bila je baš ljuta, čak je i Darku prenijela da joj se snajka breca i da bi i on trebalo da joj objasni neke stvari”, priča nam izvor iz Brestača.

“Marina je nakon žustre svađe uzela sina i otišla kod majke, a kući se vratila tek kada je stigao i Darko. Ni njemu nije lako između dvije vatre, ali smatra da je njegova majka u pravu što je i rekao Marini. Njih dvije sada razgovaraju, ali ne kao prije, vrlo su rezervisane, a Marina je čak rekla Darku da bi bilo u redu da potraže i dadilju. Ako za to Branka čuje, tek će biti belaja!”, završava izvor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!