“Izvini!” Kija progovorila o odnosu sa Sanjom i Matorom, a onda otkrila veliku tajnu Stankovićeve
April 29, 2024

“Izvini!” Kija progovorila o odnosu sa Sanjom i Matorom, a onda otkrila veliku tajnu Stankovićeve

2 min read

Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kristina Kija Kockar gostovala je u “Novom jutru” kod voditeljke Dee Đurđević, gde se osvrnula na prethodnu sezonu rijalitija, ali i na osobe sa kojima je bila u prvoj sezoni.

Kia je istakla kako smatra da je i dalje popularna iako je od Zadruge 1 prošlo godinu dana, a sve je traženija i pop pitanju pevačke karijere.

– Mislim da mi popularnost nije opala, ali kažu da ću posle Zadruge 3 nestati, tako sam čula poslednje. Samo da nestanem na nekom lepom mestu – našalila se Kija u emisiji.

Kija Kockar

Kija Kockar/Printskrin: TV Pink

Kija i Dea su se dotakle rijalitija, a Kija je ponovo rekla kako je njen uslov za ulazak u Zadrugu 3 milion evra.

– Ja znam da je to nemoguće da mi daju, zato i tražim te uslove – poručila je, a onda se osvrnula na nedavno završenu Zadrugu 2 i odnos sa pojedinim učesnicima, za koje se spekulisalo da nisu u dobrim odnosima.

– Dobra sam ostala i sa Matorom i sa Sanjom. Mnogi su tu komentarisali da sa njima imam neki problem zbog svega što se izdešavalo unutra… Ne, zaista. One su jedinke za sebe i ja nikome ništa nikad nisam branila. Svako radi ono što želi, dok mene nešto ne ugrožava, ja sam ok. Tu je i Lepi Mića sa kojim sam ostala u super odnosima, čuli smo se pre neki dan, pričali smo dva sata – otkrila je pobednica Zadruge 1.

Zadruga zurka

Matora i Sanja/Foto: Nikola Tomić

Takođe, Kija je otkrila i da će se Sanja takođe posvetiti pevačkoj karijeri i da je podržava u tome, te da priprema novu pesmu koju joj, otkrila je tajnu, radi Ognjen Amidžić.

– Čula sam joj pesmu, super je pesma, ja ne znam da li smem da otkrijem… Sanja, izvini – rekla je Kija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!